Ga naar inhoud

sjazze

Inactief
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over sjazze

  • Verjaardag 29-07-1991

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Rotselaar, Belgie

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 94-97 VFR750
  • De mijne is
    Wit/Zwart

sjazze's prestaties

Beginnende rijder

Beginnende rijder (3/10)

1

Reputatie

  1. De velgen staan idd ook nog op het lijstje (maar bij werken met een lakstift is tijdelijk geen slecht plan!) Daar heb ik niet echt foto's van, ik ben niet echt een foto man Het werkte wel zeer goed. Ik heb een soldeerbout gebruikt om van de breuken een V groef te maken en deze dan opgevuld met lego. Daarna heb ik de gelaste stukken terug een beetje afgeschuurd en dan een mooi laag van de vloeibare ABS over gelegd als "plamuur". Hierdoor heb ik een minimum van echt plamuur moeten gebruiken en voelt het even stevig aan dan andere stukken. Iedereen die een beetje handig is en wat geduld heeft kan dit zeker zelf!
  2. Uiteindelijk toch niet kunnen wachten tot na de examens. De gebruikte stickers: Uiteindelijke geheel: Ik ben er blij mee. Wat ik graag nog zou veranderen: -witte richtingaanwijzers -voor en achtervering upgrade -rvs uitlaat collector
  3. Ik heb gevraagd aan de spuiter wat ik er moest aan doen en ik mag het bij hem binnen brengen Als hij het niet opgelost krijgt gaat hij het idd terug afschuren en opnieuw spuiten. Ook heb ik nog een zwarte boutset om de kuipen mee te monteren. Zo hoop ik het wit een beetje gebroken wordt.
  4. Hallo allemaal, zoals voorgesteld in het "even voorstellen" gedeelte was ik van plan om mijn vfr eens op te frissen. (link naar het voorstel gedeelte: http://www.vfroc.nl/forumVFR/index.php?showtopic=23113&do=findComment&comment=350539) De basis waar ik van vertrokken ben: Waar ik naar toe wil: Alleen blijft bij mij de onderkuip origineel zwart. Wat ik al klaar heb liggen: -nieuwe spiegels zonder rubber -duoseat cover -stalen remleidingen -stickers van model '95 (de mijne is eigenlijk een '94) Momenteel liggen de kuipen uit te harden: Het spuiten is goed gegaan, alleen bij het drogen een spijtige botsing tussen het spatbord en een zijvleugel: Hopelijk kan ik dit er nog uit werken en komt dit onder de vfr sticker. Af bouwen van de moto zal op het einde van de maand zijn.
  5. Vandaag mij koppeling + voor en achter rem ontlucht op deze manier. Werkte perfect!
  6. sjazze

    Vulcanet

    Ik zou het zelf ook niet zomaar kopen vanwege zijn prijs maar heb ze eens gekregen voor mijn verjaardag. Het werkt inderdaad wel goed. 2 doekjes en je hele moto blinkt als een spiegel. Het zogenaamde polijstmiddel laat de moto werkelijk mooier blinken dan een gewoon sopje. Ook heb ik de indruk dat het een beschermlaagje legt zodat je moto de eerste regenbui niet direct smerig is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...