Ga naar inhoud

MrMitnick1980

Inactief
  • Items

    96
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door MrMitnick1980

  1. Video van mijn Eifel trip 2 weken geleden. Super weer gehad! Geslapen bij Moselhöhe, is een aanrader! https://www.youtube.com/watch?v=XQTNk4Ni1WA
  2. Nou, we zijn een paar weken verder. Die vlek wordt steeds erger, en het is dus eigenlijk wel zeker dat het LCD schermpje "lekt". Is iemand bekend met of het mogelijk is om alleen het LCD venstertje te vervangen? Een nieuwe dashunit.... kapot geschrokken wat dat moet kosten...
  3. Dank je @André Dat klopt! Middels een skipole mount op de rechter achterstep gemonteerd. De opnames heel laag aan de grond zijn vanaf de achterbrug van een GSXR, middels een GoPro FlexClamp, zat ook als een huis. Deze is ook gebruikt om snel de camera op de greepjes van mijn mede bikers te monteren, ook daar ben ik niet ontevreden over. De originele mounts van GoPro kosten belachelijk veel geld, maar zijn duidelijk van beter materiaal dan de Chinese imitaties. Pole mount: FlexClamp:
  4. Mijn 2de edit van een toertocht op 17-05
  5. Top mensen, bedankt voor de reacties ik ga nog even op zoek naar een geschikt tijdstip om de boel uit elkaar te trekken. Momenteel is het te mooi weer om te sleutelen en moet er gewoon gereden worden!
  6. Het lijkt zich inderdaad vrij te bewegen onder het glaasje. Weer een klusje erbij zeg maar!
  7. blijft het gewoon zitten op dezelfde plek, als je er op drukt veranderd het ook niet van vorm. zoals dat wel met de cijfers op je LCD gebeurt, het is net of het er op ligt. Maar wel achter het venster.
  8. Mede Vifferbezitters, Weet iemand wat dit is? sinds een tijdje zit er achter mijn LCD een vlek of een vreemd object, nu net ging ik weer kijken en was het alweer groter geworden.
  9. @vfrené Hoe heb je de GoPro op de motor gemonteerd? Mooi trillingsvrij beeld! Nu is de beeldstabilisatie van GoPro goed, maar dunkt mij dat jij hier al een hele stabiele basis gebruikt.
  10. Dat is een goeie, ga ik ook regelen! Ook al een x gestaan.... I was not amused..
  11. Aangezien mijn handschoen vorige week bij de vinger is uitgescheurd, en ik dus die handschoenen niet meer echt vertrouwde, maar eens op zoek gegaan naar handschoenen passend bij mijn Arlen Ness leer. Gevonden! En een koopje 59,95
  12. Afgelopen zondag, moederdag, nog mooi met de jongens een rit gemaakt. Eerste keer met de 3 camera's tegelijk. Toch een vette video geworden vind ik zelf. https://vimeo.com/127815903
  13. @ray Dat heb je mooi goed, prachtig stukje natuur. Het lutterzand heeft tegenwoordig ook een hele mooie camping, Landgoed camping het Meuleman. @tourristic Lekkere soepele handschoenen, pas op dat ze niet van je hand springen
  14. @epi Ja ik ben gek op kamperen! Overdag motor rijden, 's avonds bij een kampvuur grote verhalen vertellen. Heerlijk! Of Bouncer (de kampeerhond) ook van kamperen houdt moet nog blijken, die is nog niet meegeweest. Hij blijft maar niet stil zitten op de Viffer Laadklep kent de Lutte ook wel! die weet dat het 600km ten noorden van Parijs ligt, hé @laadklep?
  15. Ja ik was een beetje hebberig maar een weekendje St. Delutte (600 km ten noorden van Parijs) moet nog lukken.
  16. @eek Nog bedankt voor de tip! het heeft even geduurd, maar de hendels zijn gemonteerd. Super blij mee!
  17. Ben voor het motorcamperen maar eens stevig aan het inslagen gegaan! Allereerst een nieuwe tent bij De Wit in Schijndel, wou graag een 3 persoons tent met een voortentje. Het is de Nomad Tellem 3 geworden! Al een weekend met dikke regen ergens gestaan, top tent van onder de 5 kilo! Er moet natuurlijk goed geslapen worden, dus een goeie slaapzak en matje zijn een must, ik wou graag dons maar ik blijf een nederlander dus het moet niet te duur worden allemaal. Gekozen voor een Robens Caucasus 300 met Robens airimpact 3.8 matje. Voordeel is dat deze zich beide tot een zeer klein pakketje laten comprimeren, bijgeleverd foedraal van de slaapzak is ook nog eens waterdicht. Beide aangeschaft via CoolBlue i.v.m. de supersnelle levering van CoolBlue. Voor wie net als ik op zoek is naar een stoeltje welke wat meer zitcomfort bied ten opzichte van een krukje, maar toch lekker klein wegpakt. Ik had de Helinox chair one gezien, maar ik vond de €100,- welke men voor deze stoel wil hebben toch echt te veel geld. Dus op zoek gegaan naar een goedkoper alternatief! En die heb ik gevonden! Mijn dwerg teckel Bouncer laat even de verhouding van het ingepakte stoeltje zien, mooi klein pakmaatje. Via Ebay: http://www.ebay.nl/itm/Folding-Stool-Seat-Chair-for-Outdoor-Camping-Hiking-Fishing-Picnic-Garden-BBQ-/221500529952?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item339275dd20 Om de telefoon en andere gadgets in leven te houden een solar powerbank aangeschaft. Om ook te kunnen koken heb ik tot slot een MSR Whisperlite Universal aangeschaft. Voordeel is dat deze op benzine kan branden, welke ik met de motor altijd bij de hand heb. Voorlopig mag ik niets meer kopen
  18. Het forum zou korting moeten krijgen! Ook besteld
  19. @barthuys mooie donderpotjes! Is dat toevallig een Delkevic?
  20. Bij montage stukje wat bij de SJ400 geleverd wordt (gopro compatible). zit ook een schroefdraad op, dus bovenstaande oplossing ( als je de camera wilt kunnen draaien) zou toegepast moeten kunnen worden. Overigens is het ook mogelijk met de bijgeleverde stukjes een 360 graden daarbaar iets te maken, maar hoe meer koppelstukjes hoe meer instabieliteit in de video.
  21. Zit net naar de beelden te kijken, het bibbert (jello-effect) allemaal wel bij laag toerental en veel gas. Maar op die plek schudt alles toch bij die omstandigheden. Dus ik denk niet dat je dat op die plek helemaal weg krijgt. Ik ga dit weekend op deze manier even een toer maken, dan kan ik het beter beoordelen. Het testje van vandaag zal ik nog even een stukje van online zetten. Er zijn wel een aantal voordelen: door het standpunt krijg je een veel mooier "snelheids-gevoel". Windgeruis is een heel stuk minder dan aan de helm. Je kunt goed de motor horen, Het ziet er niet zo stom uit, op je helm ziet er toch altijd raar uit.
  22. Even wat plaatjes voor wie net als mij een eigen steuntje wil maken. Ik heb met een ijzerdraadje een "tether" gemaakt, mocht het plastic van het bijgeleverde kliksteuntje het begeven, dan zit de camera in ieder geval nog aan de stalen steun vast.
  23. @Phr3ak ik voel een review aankomen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...