Ga naar inhoud

trebboR

Inactief
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over trebboR

Profiel Informatie

  • Locatie
    Zevenhuizen, 9354

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Rood

trebboR's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

5

Reputatie

  1. Zondag 3-8 een rode VFR800 Vtec in Frieschepalen, als ik het goed heb gezien met Leovince uitlaten. Vanochtend 4-8 een rode VFR800 Vtec op de afrit van Drachten centrum. De VFR had een zwarte topkoffer.
  2. Haha inderdaad ik vind het allemaal prima, het gaat mij om het resultaat. Maar het scheelt dat je geen Rossi hoeft te zijn om het verschil tussen OEM vering en Hyperpro (en een nieuwe lager) te voelen
  3. Heb je een Facebook account? Zo ja, dan moet je hier een filmpje kunnen zien: https://www.facebook.com/motorhuis.langezwaag.9/media_set?set=vb.100003124967740&type=2 (4e filmpje, staat rechts bovenaan)
  4. Ik heb het bij Motorhuis Langezwaag laten doen. (Mikis heet hij) Daar ben ik super netjes geholpen en hij heeft mij aan het eind van de dag ik de motor heen heb gebracht ook gebeld om te melden dat de lager stuk was en of hij deze ook direct mocht vervangen. Ik ben de motor nu niet nodig, dus een dagje extra kon prima De motor staat weer thuis en ik heb een heerlijk ritje gehad! Echt een verschil met het rij/stuurgedrag van voorheen. De motor valt nu heel erg mooi de bocht in, dit heb ik vooral gemerkt bij een rotonde, waar je dus snel van rechts, links, rechts moet wisselen. Verder merk je kleine oneffenheden nu minder in de weg, wanneer hij door veert is hij wel iets stugger. Ik ben erg erg blij mee en ik zal iedereen aanraden om deze mod uit te laten voeren. Voor de duidelijkheid, mijn setup nu: OEM ABS shock (ipv de originele niet ABS shock) + Hyperpro veer en voor progressieve Hyperpro veren + olie, stick-slip mod en een conisch balhoofdlager.
  5. Helaas is mijn VFR nog niet klaar. De monteur is er achtergekomen dat het balhoofdlager kapot is. Deze moet dus worden vervangen, wat op zich ook wel goed uitkomt, want nu kan er een conische in Nog even geduld dus!
  6. Goed om te lezen! Woensdag mag mijn VFR naar een hyperpro dealer voor progressieve veren voor en achter. Ik ben erg benieuwd hoe erg ik het verschil ga merken
  7. Ik heb mijn zadel opnieuw laten bekleden door MJ Seats. Ik vond het originele zadel niet lekker zitten en een nieuw zadel te duur. Hij heeft het foam vervangen voor foam wat iets zachter zit. Verder is het zadel opnieuw bekleed met leer wat een beetje stroef aanvoelt. Ik ben erg blij met resultaat! Oordeel zelf
  8. Lichtblauwe VFR in Groningen voor de Euroborg.
  9. Ik heb ook otoplastieken van Schonenberg en die bevallen goed (concerten, in mijn cabrio) maar op de motor bevallen ze een stuk minder. Mijn helm zit redelijk strak en daardoor vervormt mijn gehoorkanaal, waardoor de doppen gaan lekken. (windgeruis) Hier moet ik toch eens een oplossing voor gaan vinden. Misschien toch maar een ander setje laten maken, speciaal voor onder de helm.
  10. Hoe bedoel je dat precies? Lekken deze dingen? En waar kan je dit eventueel laten doen?
  11. Ik heb ook een afspraak gemaakt om de voorveren te vervangen voor Hyperpro veren. Verder heb ik een originele ABS shock onderweg, waar de progressieve Hyperpro veer op komt (dit i.v.m. het eenvoudig afstellen) Dit zal pas half juni worden gedaan, dus tegen die tijd zal ik even laten weten hoe de set bevalt!
  12. Volgens mij is dit het stuk van het Performance magazine: http://homepage.ntlworld.com/flsntl/Ducati%20748%20916%20996%20suspension.pdf alleen zit hier dan net de VFR weer niet tussen... Wat er wel staat, is dat het gaat om de juni editie uit 2003 van het blad Performance bikes magazine.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...