Ga naar inhoud

VFRDriver

Forumlid
  • Items

    58
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    -

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zwart

VFRDriver's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

6

Reputatie

  1. Vooral de spontane verbinding met rijders onderweg is functionaliteit waar ik niet op zit te wachten. Het zal allemaal best fraaie techniek zijn, maar 10 man lijkt me ook een kippenhok.
  2. Is het de enige beschikbare VFR? Waarom wil je specifiek deze? Ik vind het persoonlijk best vaag en te veel vragen oproepen. Kun je je niet eerst wat beter inlezen en het aanbod bekijken? Ik verwacht niet dat deze motor morgen al weg is en zo wel dan komt er vanzelf weer nieuw aanbod langs. Als ik zo overhaast een koop doe, dan is het veelal een miskoop. Maar dat is bij mij...
  3. Mijn VFR van inmiddels 9 jaar oud en met rond de 12.000km op de teller heeft dit niet. Er zit hele lichte roestvorming op de leidingen achter de kuip maar zeker niet in de mate zoals op de 2e foto. De uitlaatbocht is op de 2e foto ook aardig bruin. Of de km stand van die VFR klopt en dit soort corrossie klopt hangt ook af van het moment van gebruik denk ik. Ik rij nooit in de winter/met pekel op straat. Daarnaast poets ik veel. Mijn vorige motor van 7 jaar oud en 32.000 km had ook geen corrossie, maar verkeerde in nieuw staat!
  4. Elke vorm van kettingsmeren, handmatig of PO, geeft fling-off. Het schoonmaken van je velg, uitlaat, achterbrug, kettingwielen, (duo)stepje kost geen enkele moeite... Met de juiste spullen. Je hebt hiervoor helemaal geen agressieve middelen als Dasty, velgenreiniger of o.i.d voor nodig. Een doekje met een beetje lampenolie, welke je in een fles voor 0,99 cent bij de supermarkt koopt, haal je langs je aluminium delen. Even navegen met een droog doekje, afspuiten met water of een sopje. Klaar! Velgenreiniger of Dasty maakt de lak van je velg dof op de lange duur. Die ervaring heb ik niet met lampenolie.
  5. Afgelopen week is mijn VFR voor de tweede keer onderhouden door SCJ. Het werk is weer helemaal top uitgevoerd. Johan bedankt! VFR net binnengebracht: Goodies installeren: Nog meer goodies: VFR weer helemaal spik en span, klaar om weer naar huis te worden gereden:
  6. Gilles Tooling Variobar met GT stuurgewichten en nieuwe handvatten van Honda. Pro Oiler smeersysteem Alles afgelopen week laten installeren door DE VFR doktor van Nederland.
  7. Bij het vorige model was het maximale draagvermogen inclusief het gewicht van de koffers. Hoe dat bij jouw model is weet ik niet.
  8. Zojuist een rode VTEC met kofferrek, kenteken MN-..-.. Bij Goedhart Motoren. Stond buiten geparkeerd bij de gevel links, tegenover de ingang.
  9. Je hebt gelijk. Het was de motor van Rikkiej90, die nu wat overgebleven spullen aanbiedt op de marktplaats.
  10. Op mijn CBR gereden met tanktas, dat was niks. Rugtas, maar was ook niks. Achterop een waterdichte rol van ik meen Ortlieb voor een paar tientjes werkte perfect! Deze bond ik vast op de duoseat. Die rollen zijn te koop bij elke outdoorwinkel. Op de VFR heb ik een kofferset en dat werkt ook perfect.
  11. Zojuist een 45 minuten geleden een rode VFR bij Goedhart Motoren, met kenteken MX-30-??. Van een clublid, want een kentekenplaathouder van de club zat erop. Wie?
  12. Ik heb er geen kennis van, maar werkt de koelpasta hier hetzelfde als bij een CPU en een heatsink? Bij computer wordt juist geadviseerd om de koelpasta zo dun mogelijk aan te brengen, zodat de pasta de oneffenheden opvult en dus isolerende luchtlagen verdrijft. Smeer je de pasta dik dan gaat het ook isoleren...
  13. Vanavond tussen 18.45u en 19.00u, vanaf afslag 18 A12/vanaf de grote rotonde uit Utrecht richting Nieuwegein, op de kruising bij de Hornbach, Mc Donalds, Asian Tower een zwarte 800fi. Ik zat in een koekblik in tegengestelde richting. Iemand van hier?
  14. Zichtbaarheid in zonlicht is een ding, maar de waterdichtheid van smartphones maakt de bedreiging voor Garmin ook wat kleiner denk ik.
  15. Vandaag iets na 17.00 een grijs/rode Anni bij de rotonde, onderaan de afrit A12 Zevenhuizen/Waddinxveen. Je reed vanaf de KLPD richting Moerkapelle (of linksaf richting Zevenhuizen / de A12 op richting Den Haag). Ik zat in een koekblik. Iemand van hier?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...