Ga naar inhoud

Barthuys

Inactief
  • Items

    181
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Barthuys won de laatste dag op 27 augustus 2015

Barthuys had de meest gelikete inhoud!

Over Barthuys

  • Verjaardag 17-09-1983

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Belgie / Booischot
  • Interesses
    Uiteraard motoren en alles daarrond, fietsen, men vriendin en onze 2 honden, reizen, lekker eten, ...

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    n.v.t.

Barthuys's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

35

Reputatie

  1. Hoi mensen , deze aankoop show-off betekent het einde van men lidmaatschap :~
  2. Goeiemiddag allemaal, Aangezien morgen de VFR Vtec de deur uitgaat en ik terug grijp naar men oude liefde, de supersport (heb een Daytona 675 aangekocht) wou ik iedereen hier bedanken voor de enorme 'amicaliteit' waarmee dit forum leeft. Je zal hier nooit mensen horen klagen en zeuren, enkel positief ingestelde mensen die houden van deze motor en die erop uit zijn iedereen zo goed mogelijk te helpen. Mede dankzij jullie heb ik een heel mooi jaar gehad op een motor die eigenlijk niet men ding was. Ik heb m leren waarderen, heb er schitterende tijden mee beleefd en hier vakmensen ontmoet die menig mechanieker het schaamrood op de wangen kunnen bezorgen. aangezien het verhaal van de VFR eindigt, eindigt ook men verhaal op dit forum. Bedankt allemaal, doe nog vele jaren verder zoals jullie nu bezig zijn. :154: Fly safe !!
  3. heb je nu niet hetzelfde effect zonder de buisjes?
  4. ik nader snel :-) dit jaar toch al van 48000 naar 68000 gegaan !! volgend jaar komt mijn foto hier ook (of moeten het 100000 zelf gereden km zijn? hem m gekocht op 48000)
  5. Ga met Johan langs :-) 1 van de huisspecialisten hier wat onderhoud betreft :-) Laat hem 5 min kijken naar dat ding, en je weet wel of je hem moet kopen of niet ;-)
  6. Dus, we hebben een Garmin Zumo gekocht, nu heb ik eyeleads aan de kabel gesoldeerd, en zit hij rechtstreeks aan de batterij. Geen probleem, werkt perfect, maar ding trekt ook stroom als contact uit staat. Dus... Welke 'aftapping' raden jullie aan? liefst een plusje dat makkelijk te vinden is (als dat bestaat op de vtec) en dat pas actief komt na contact. Bedankt allemaal !!
  7. Wat ik ook heb, is dat door het vele in- en uitklappen van die spiegels, de verbindingen wat 'los' trillen als ik rijdt op onze perfect onderhouden Belgische wegen.. Denk dat er wat slijt is gekomen op beweegbare stukken en hierdoor is er een minieme speling ontstaat die die trilling teweeg brengt. Had ik vorig jaar toen ik m kocht nog niet.
  8. Klein vraagje, als ik thuiskom moet ik elke keer men spiegels tegen men topkuip duwen (inklappen als het ware) omdat ik een smalle poort binnen moet rijden naar het terras toe, en met de spiegels uitgeklapt schuur ik er vaak tegen wat resulteert in uiteraard irritante krassen op de spiegels. Nu was mijn vraag of er voor de Vtec compactere oplossingen zijn van spiegels? ze zullen vast wel zo breed staan om zicht naar achteren te verzekeren, en ja, safety first snap ik 100%. Maar toch, iemand van jullie een smallere uitvoering op zijn Vtec staan? Thx, Bart
  9. Als eerste ervaring met geluid binnen in de helm heb ik het volgende aangeschaft. een Sena 3S-w ben benieuwd
  10. je koopt een multistrada 1200 dan heb je 160 pk en 136Nm op 7500rpm ;-)
  11. Heeft er al iemand de kettingwiel-verhoudingen veranderd op zijn VTEC? Ik moet na deze zomer van ketting wisselen, en zou ook de verhouding wat pittiger willen maken. indien er al iemand deze veranderd heeft, wat vond je ervan? Grtn, Bart
  12. Ziet er mij, als ik me niet vergis, een RPHA uit. ikzelf heb de RPHA ST. bevalt super !!! 1 tip wel, de schroefjes onder je vizier aan beide kanten eens goed aandraaien, zaten wat losjes als ik m aangestuurd kreeg. Grtn,
  13. Excuses op voorhand, ik ga zo hard reclame maken voor het bedrijf waar ik werk. Maar zelf USB power aan je stuur krijgen is echt kinderspel. http://tecmate.com/?post_type=products&productcategorie=usb-chargers Dit geeft je in welgeteld een kleine 5 min een usb lader met aansluitpunt waar je maar wilt op de motor. Zo is het bij mij. ik gebruik nu de Mio Cyclo, maar elke Smartphone, GPS, Camera, ... kan ermee gevoed worden. Grtn (einde van de smakeloze reklame)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...