Ga naar inhoud

Schuurmanneke

Forumlid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    's-Heerenberg

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is
    Wit

Recente bezoekers van dit profiel

505 profielweergaven

Schuurmanneke's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

1

Reputatie

  1. Dank voor de heldere reacties. Vorig jaar met de beurt is remvloeistof nog verwisseld. Desalniettemin laat ik het checken.
  2. Paar dagen lekker aan het sturen door de bergen. Bij veel achterrem gebruik valt na verloop van tijd de achterrem weg. Paar keer oppompen en je kunt weer remmen, maar fijn is het niet. Iemand kennis van dit fenomeen?
  3. Eerste ritjes zitten erop met de Road 5 Trail. Fijne band! Stuurt veel makkelijker dan de T30'er. Grip lijkt geen probleem, nat/droog ook niet. De verwachtingen zijn dus hoog! De gladde laag is eraf, hopelijk wordt het wat droger dan kan ik nog wat verder inrijden. Over 2 weken de Alpen in!
  4. Goedemiddag, Als je gaat zoeken vindt je een hoop mogelijkheden voor het aansluiten van een navigatiesysteem. Maar eenduidige aanpak zie ik niet. Komende week komt er een 390LM op de CT. Ik zal hem op het balhoofd zetten. Is er standaard een voorziening aanwezig op de CT2012 om van af te tappen? Of moeten we echt zelf gaan knutselen? Graag jullie feedback! PS: wat is de beste steun voor op balhoofd? Groet, Nick
  5. Dat is dan ook snel met 8500 km. Ik had hetzelfde met de T30. Niet plat, maar <6000 rond versleten. Het gestrooide zout maakt het allemaal wat vettig/glad, dus oppassen geblazen.
  6. Ze liggen erop. Michelin Road 5 Trail. Fijne band. Geen vibraties meer rond 80 km/h die ik voorheen wel had. Makkelijker insturen tov T30. Nog wel rustig aan moeten doen, mede door alle zout dat is gestrooid op rotondes. Wordt vervolgd....
  7. Ok, Road 5 besteld en komen erop. Ik rij alleen op de weg. Over 4 weekjes de Alpen in, dus dan moeten de bandjes ingereden zijn.
  8. Wat is het verschil dan werkelijk tussen Road 5 en Road 5 Trail? Ik rij alleen op de weg.
  9. Volgende week komt er een nieuwe set onder. Nog even een nachtje slapen of het T31 of Road 5 wordt, maar de rest is nu afgevallen in ieder geval. Weet iemand welke van deze twee het beste omgaat met de velgen van de CT, gezien deze niet 100% rond zijn?
  10. Oke, zou fijn zijn. Hoog of laag model? Misschien wat brutaal, maar wat is de reden dat je hem zelf niet gebruikt?
  11. Ik begrijp het ook niet, behalve dat de bergpassen en boswegen op de limiet gereden worden in de bochten. De band is ook niet vierkant gereden, maar de buitenvlakken (zachtere compound) zijn ook aan het einde.
  12. Dank voor de tips. Ik ga eens kijken naar zo’n Touratech zadel.
  13. Ik ben op zoek naar nieuwe banden voor mijn CT. De T30 banden zijn op en qua levensduur erg tegengevallen. Ik twijfel over de T31, maar lees hier ook goede verhalen over de Road 5. Ik rij voornamelijk toerritten met zo min mogelijk rechte stukken en ga regelmatig de bergen in. Wat is jullie advies?
  14. Nee, ik ben geen 1 vergeten. De eerste set, Pirelli was er ook met 6000 km af, dat viel mij toen gruwelijk tegen. Daarna na goede ervaringen van de T30 op een ST1300 de keuze gemaakt die erop te leggen. Een paar jaar, door de komst van kinderen nauwelijks gereden. Nu weer opgepakt, en helaas na 5500 km de achterbanden op. Grootste aanslag op de achterband is een weekend Luxemburg geweest met geweldig ruw asfalt. Nu las ik dat de T31 ook snel zal slijten, dus wellicht een andere keuze qua band gaan maken.
  15. Setje Bridgestone T30. Achter nu op na 5500 km. Voorband kan nog wel, maar hij begint regelmatig wat weg te stuiteren in bochten aan de voorkant, dus die gaat gewoon af. Nieuwe set twijfel ik over, wellicht de T31. Ik rijd alleen maar sportieve tourritten, dus zo min mogelijk rechtuit ;).
×
×
  • Nieuwe aanmaken...