Ga naar inhoud

AdjeVFR66

Lid VFROC
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over AdjeVFR66

  • Verjaardag 24-07-1966

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Hoeven
  • Interesses
    Auto en Motorsport

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200F
  • De mijne is
    Rood/Zilver

Recente bezoekers van dit profiel

345 profielweergaven

AdjeVFR66's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

17

Reputatie

  1. Ik heb mijn VFR1200DCT nu ruim een jaar en heb er bijna 10000 km mee gereden en vind het een super motor ik hoop er nog vele jaren van te kunnen genieten. Heb er een Akrapovic demper opgezet want vond het originele geluid niet zo. En heb het originele kuipruitje donker getint gespoten.
  2. Heb mijn originele kuipruitje aan de binnenkant gespoten met blanke lak gemengd met zwart.
  3. Ik ga mijn kuipruitje ook spuiten. Met blanke lak gemengd met zwarte verf zo kun je alle tinten maken en aan de binnen kant spuiten. Heb er op dit moment een ander ruitje op staan van Givi is donker getint en hoger, maar ik ben niet geheel tevreden met dat hoge ruitje, ik zit wel beter uit de wind maar meer windgeruis op mijn helm.
  4. Ik heb ook een hogerekuipruit geplaatst weleens waar op een VFR1200F. Maar ik ga weer terug naar de orginalen. De windbescherming is wel beter maar ik heb wel meer windgeruis op mijn helm en bij hogesnelheid gaat het ruitje ook vibreren.
  5. Ik heb vandaag al een nieuwe moeten kopen. Heb mijn achterband vanmorgen lek gereden een gat midden in het loopvlak. Heb er een Dunlop Roadsmart 2 op laten leggen.
  6. Ik ben bijna toe aan een nieuwe achter band voor mijn VFR1200F er ligt nu een Dunlop sportmaxx op. Hebben jullie ook ervaring mee een ander merk en wat vinden jullie de beste band voor de VFR?
  7. Motor vandaag klaar gemaakt voor morgen een dagje naar de Eifel te gaan.
  8. Ik zoek meestal ook wel zo snel mogelijk een pomp op. Maar vroeg het me gewoon af vandaag, moest vandaag nog ruim 30 km rijden en dat is dan ook ruim gelukt.
  9. Hoe veel km kun je nog rijden met een VFR1200F als de tankmeter begint te knipperen?
  10. Ik heb een Akrapovic demper gekocht deze moet ik er nog wel onder plaatsen, daarna een foto'tje
  11. Vandaag een 2de hands Akrapovic gekocht voor mijn VFR1200F Hij ziet er als nieuw uit!! Nu nog even eronder plaats en dan nog even wachten op mooi weer. Ben erg benieuwd naar de sound.
  12. Wat is het verschil tussen de Bridgestone S20 en de S20 EVO?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...