Ga naar inhoud

Franko71

Inactief
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Franko71

  1. Vreemd maar waar rauw is ook weg Arno. Waarschijnlijk heb ik de trilling aangezien voor rauw lopen
  2. Nieuwe banden erop en probleem is opgelost. Lagen zo goed als nieuwe banden op die al een beetje waren gecupt. Nu geen last meer....
  3. Gisteren gereden op de VFR van VFRob800, wat een wereld van verschil met zijn geflashte ECU. Nu kan ik natuurlijk niet wachten om dit ook te laten doen. Carmo kan het helaas nog niet. Probleem is dat alles zo verstopt zit bij Honda. Ze kunnen wel Rob zijn ECU uitlezen en dan kijken waar het zit. Ruud Frederiks kan ook niet Flashen. Ook even met Kainzinger gebeld. Eerste en tweede versnelling staat de gasklep maar 60% open. In de zesde versnelling staat de klep 82% open. Er valt dus veel te halen! Alleen vraagt Kainzinger 625 Euro! Ga eens denken wat te doen.
  4. Bedankt voor jullie reacties. Rob, je zou wel eens een punt kunnen hebben. Ik had ook al geprobeerd het stuur los te laten rond de 80 km/h en 100 km/h en dan trilt de motor inderdaad. Had al zoiets van horen de trillingen bij die snelheid ook bij deze motor. Alle andere motoren die ik had liet ik gerust het stuur los bij 120 en geen centje pijn... Laat deze week mijn wielen eens opnieuw balanceren. Ik hou jullie op de hoogte.
  5. Beste mede Viffers, Ik heb sinds kort een VFR1200DCT. (2011, 5000 km) Prachtige motor met super rij-eigenschappen. Wat me steeds meer op dat er een bepaalde resonantie is tussen de 80 km/h en 120 km/h bij verschillende toerengebieden. Soms loopt de motor ook erg rauw. Hebben jullie hier ervaring mee? Of moet ik hiermee leren leven? Alvast bedankt voor jullie reacties!
  6. Heeft iemand een werkplaatshandboek van de VFR1200 DCT? Wil o.a. de kuipen ervan gaan halen. Alvast bedankt! Groet, Frank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...