Jump to content

F@stForward

Lid VFROC
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

F@stForward last won the day on September 25 2015

F@stForward had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent
About F@stForward
 
 
 • Rank
  Gevorderde rijder
 • Birthday 01/14/1982
 
Profiel Informatie
 
 
 • Geslacht
  Man
 • Locatie
  Noordwijk
 
Uitgebreidere profielinformatie
 
 
 • Type VFR
  Ik heb 'n VFR800F
 • De mijne is
  Rood
 
Recent Profile Visitors
 
 
383 profile views
 
 1. F@stForward

  VFR 800F (2015) te koop

  Deze mag er af. De VFR heeft een trotse nieuwe eigenaar gevonden.
 2. F@stForward

  VFR 800F (2015) te koop

  Staan er bij.
 3. F@stForward

  VFR 800F (2015) te koop

  Beste VFRienden, Bij deze bied ik mijn prachtige VFR 800F uit 2015 aan. Door de komst van een kleine en een aantal andere hobby’s kom ik niet meer genoeg aan rijden toe. Ik vind het zonde om dat er niet veel op gereden wordt en daarom vind ik het beter dat hij een ander “baasje” vindt die er wel mee rijdt. Voordat ik de motor op marktplaats zet, wil ik hem eerst hier te koop zetten. Ik vind dat VFR liefhebbers de eerste keuze moeten hebben 😁. Ik ben de eerste eigenaar en de motor wordt geleverd met alle originele documentatie en onderdelen. De motor is voorzien van vrijwel alle opties zoals: - Akrapovic uitlaat, originele Honda versie met gelaserd logo (1 jaar oud) - Quick shifter - HRC tankpad - Hugger - Sport cover ipv buddyseat. De buddyseat inclusief handgrepen zitten erbij Ik verkoop de motor inclusief de originele kofferset met gelijksluitende cilinders. Verder zit er een sterke gevoerde afdekhoes voor buiten bij. De banden zijn in zeer goede staat. De voorband betreft een Michelin Pilot Road 4. De achterband betreft een vrijwel nieuwe Michelin Pilot Road 5. Tijdens de winterstalling heeft de motor nog een onderhoudsbeurt gehad. Kilometerstand: 21887 De motor is hoofdzakelijk bereden met goed weer en heeft in de winter altijd binnen gestaan. De motor verkeert in perfecte staat en heeft slechts één smet, een deukje in de tank. Deze is waarschijnlijk goed te repareren, maar ik ben er zelf niet aan toe gekomen. Verder zijn er zaken die in overleg met de motor overgenomen kunnen worden: - Garmin Zumo 350 met lifetime updates, inclusief balhoofdmontage - Optimate 4 druppellader met aansluiting onder de buddy - GIVI tanktas met klikbevestiging - De originele RVS uitlaat - Abus schijfremslot met alarm en losse slotkabel (ART4) - Los kettingslot (ART4) Vraagprijs: € 7.900 Mocht je interesse hebben in deze motor of iemand kennen, stuur dan a.u.b. even een PB.
 4. F@stForward

  Het aankopen show-off topic (deel 2)

  Ik heb afgelopen vrijdag een sportpakket laten monteren bestaande uit een Akra demper, hugger en quickshifter. Vrijdagavond en zaterdag heb ik de set mooi in kunnen rijden. Ik heb het idee dat het koppel dankzij de uitlaat onderin iets meer is toegenomen, daarnaast een mooi geluid. Ik heb even zonder dB killer gereden, maar dat maakt te veel herrie. Ik begon me er gewoon aan te irriteren. De quick shifter is bijna nog de gaafste ervaring. Wat gaat dat schakelen heerlijk met accelereren, had ik nooit zo leuk verwacht .
 5. Gisteren is mijn Michelin PR4 achterband met 9400km vervangen. Hij was tot op de nokjes op. De voorband is nog een goede staat, dus waarschijnlijk wordt de volgende een wissel van beide banden.
 6. F@stForward

  Zomaar wat foto's van VFR - deel 5

  Ik kwam deze per toeval tegen, maar wel een gave foto.
 7. F@stForward

  haakse ventielen

  Dan kunnen alleen bepaalde mensen "aanhaken"
 8. F@stForward

  haakse ventielen

  Op mijn vorige motor heb ik bij Frank (AFS) een setje laten monteren bij bandenwissel. Bij mijn huidige VFR heb ik de banden laten vervangen bij aflevering en ook meteen haakse ventielen laten monteren. Ik vindt het echt ideaal.
 9. Ik lees in dit artikel veel over de het flashen van een VFR1200. Ik ben echter benieuwd of er ook iemand een flash heeft laten doen van zijn VFR800 en hoe dit bevallen is. Ik zit enigszins in dubio om dit ooit met mijn VFR800F te laten doen.
 10. F@stForward

  Drankprobleem VTEC

  Yep, als ik rustig doe is 1:21 makkelijk haalbaar. Een lang weekend heel vlot gassen in de Eiffel en het Westwald was 1:18. Maar onze laatste generatie VFR is natuurlijk helemaal getuned op alle brave nieuwe uitstoot eisen.
 11. F@stForward

  VFR800F topic weg

  Filter aangepast en t werkt. Bedankt!!!
 12. F@stForward

  VFR800F topic weg

  Bij het onderdeel modelinformatie stond een stuk over de VFR800F, deze is ineens verdwenen. Ben toch even benieuwd of dit automatisch gebeurt.
 13. F@stForward

  Ervaringen VFR800F

  Leuk promo filmpje van Honda inclusief de VFR800F.
 14. F@stForward

  Ervaringen VFR800F

  Leuke review! Als je nog ruimte hebt voor onderhandeling, dan kan ik betere banden adviseren. Het verschil tussen de standaard banden en bijvoorbeeld Michelin Pilot Road 4 of Bridgestone T30 eco is enorm.
 15. F@stForward

  Het aankopen show-off topic (deel 2)

  Ik heb net op de website van Honda gekeken en het is inderdaad een optie geworden binnen het sport-pack. De prijs is gelijk gebleven, mooie extra verdiensten dus voor de mooiste looks.