Ga naar inhoud

H@ns

Forumlid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over H@ns

  • Verjaardag 05-06-1963

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Heerlen

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR1200X
  • De mijne is
    Zilver

Recente bezoekers van dit profiel

301 profielweergaven

H@ns's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

0

Reputatie

  1. Hallo allemaal, ben op zoek naar de juiste aanhaalmomenten voor mijn Crosstourer. ZIjn deze online ergens te vinden? Alvast dank voor reacties.
  2. Die van MP-parts heb ik gemonteerd, dat zijn die in opdracht van Honda gemaakt (door SW-Motech). Nu voor € 143,95 bij BS-Motoparts (heb ik uitstekende ervaringen mee). Niet de mooiste beugels maar wel de stevigste.
  3. De beugels die jij bedoelt zijn -net als de H&B- geen valbeugels maar sierbeugels. De beugels van Honda waarnaar ik refereer blijken door Honda in opdracht te zijn gegeven (constructie door SW-Motech). Daarom zien die van SW-Motech er ook zo'n beetje hetzelfde (iets mooier) uit. Ik heb ze gemonteerd en ik kan je zeggen dat deze echt oerstevig zijn, vervaardigd waarvoor ze zijn bedoeld: niet voor sier maar bescherming van de zijkappen en tank. Over crashpads lees je veel slechte verhalen (internationaal forum).
  4. Onderstaand een lijst van valbeugels voor de Crosstourer resulterend uit een online zoektocht en het afstruinen van forums (10 oktober 2014): - Puig (+/- EUR 130)- Honda (+/- EUR 160) - deze heb ik zelf gemonteerd: ontwerp nagenoeg gelijk aan SW-Motech - SW-Motech (+/- EUR 170) - Givi (+/- EUR 170) - Fehling (+/- EUR 180) - Hepco & Becker (+/- EUR 195) - thuis gehad en meteen teruggestuurd: dit zijn m.i. meer sierbeugels voor montage van mistlampen - Mmoto (+/- EUR 260) - inclusief bescherming DCT - R&G (+/- EUR 290) - inclusief bescherming DCT Bij Puig en Givi staat nog 'Not for DCT'. Echter deze opmerking is achterhaald volgens enkele forumberichten (op andere forums). De huidige generatie beugels zouden geschikt zijn (gemaakt) voor montage op een DCT-versie. Iemand nog aanvullingen?
  5. Wellicht al genoegzaam bekend bij sommigen maar naast de bekendere routeplanners bestaat er ook nog 'RouteConverter'. Ik heb deze GPS-tool als (super)handig ervaren en het werken met de onderliggende kaart van Google is stukken sneller dan bij bijvoorbeeld Tyre. Zoals de naamgeving al doet vermoeden ligt de basis van de software in het converteren van routes naar allerlei formaten. Maar je kunt er ook gemakkelijk routes mee creëren en die weer opslaan in meer dan 75 (!) bestandsformaten. RouteConverter is te starten vanaf de webpagina als Java applicatie en is daarnaast te downloaden voor Windows, Linux en Mac, zowel in een 32-bit als 64-bit variant.
  6. Handige tip, bedankt! Overigens duik ik ook in de Boschmolenplas. De laatste jaren niet meer zo regelmatig maar aanstaande zondag (12 april) ben ik weer eens van de partij.
  7. Eureka, nu snap ik wat je bedoelt. Het lijkt zo maar de voorkant is niet open... Nadeel is wel dat zo'n smartphone niet te bedienen is met de handschoenen aan
  8. Nee, geen Sony maar zoals in mijn tekst staat: Samsung Galaxy S2 in Waterproof Tough Case.
  9. Ik neem aan dat je doelt op de USB-aansluiting. Een simpele rubber tule, zoals ook gebruikt bij de Optimate USB-oplossingen doet dan wonderen. Echter kan de USB-lader ook omgedraaid en/of verplaatst worden naar meer 'beschermde gebieden' in de kuip.
  10. Mijn navigatie-setup: Bevestiging (http://www.ultimate-mobiles.co.uk): Motorcycle M8 AMPS Mount + 3 inch extender 25mm ball attachment Voeding (via eBay) Waterproof 2.1A (1A is onvoldoende!) Motorcycle Mobile USB Power Supply Port Socket Charger 12V/24V via rode 3-Pin 2.8mm Mini Connector Kit (eBay 400346243639) verbonden met rode connector in QUARTET HARNESS kabelboom (Honda onderdeel 08A00MGH640): Hardware &Software Samsung Galaxy S2 in Waterproof Tough Case | Android - CoPilot Peaklife 3.5 Inch All Terrain Edition | Windows CE - TomTom
×
×
  • Nieuwe aanmaken...