Ga naar inhoud

Voor Fun Rijden!

Forumlid
  • Items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Voor Fun Rijden! won de laatste dag op 18 september 2015

Voor Fun Rijden! had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Assen

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Paars/Blauw

Recente bezoekers van dit profiel

218 profielweergaven

Voor Fun Rijden!'s prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

9

Reputatie

  1. Vandaag op de rondweg in Assen. Grijze vtec inclusief duo passagier. We hebben nog ? Gedaan. Even samen opgereden waarna hij afsloeg naar marsdijk. Wie o wie.
  2. Een selectie van de 128 foto's die ik van Johans hobby heb gekregen. Werkelijk alles wat is aangeraakt, is uitgevoerd met passie. Tot aan zelf gemaakte beugels voor mijn nieuwe pro oiler toe. Bij het ophalen heb ik een uitgebreid mondeling verslag gehad, onder genot van een warme kop koffie. Ook heb ik koude koffie gehad maar dat lag aan mij. Dit kwam omdat ik helemaal opging in de cursus techniek van Johan. Door flink wat overuren te draaien was de motor in drie dagen klaar inclusief kleppen stellen. Op de terug weg was het resultaat van zijn inspanning goed te merken. Zowel qua wegligging ,bediening en het soepeler lopen van de motor. ​
  3. Gespot vandaag twee rode viffers om half twee in Ekehaar. Ze stonden te wachten op hun baasjes, die op het terras zaten.
  4. Vandaag een held gespot een rode vtec bij 36 Graden. Op a28 ongeveer bij hm paal 105. Ik was op een grijze.
  5. Vanmiddag om 16:30 een rode ter hoogte van beilen richting Hoogeveen.
  6. Op de terug weg van een midweekje met de motor in de Eifel. Kwamen we Donderdag middag ter hoogte van kalchenkirchen een grote groep motor rijders met daarin in veel vfr's tegen. Ik heb niet kunnen zien of het motoren waren met Nederlands kenteken of Duits. Het was in ieder geval leuk om zo'n groep met veel Viffers te zien.
  7. Op de Alteveer straat Hoogeveen. Een vfr in de nederlandse drie kleur. In was in de taxi voor mijn vrouw.
  8. Gespot vanmiddag rond een uur. Een rode op de a28 km paal 171. S' avonds 18:00 uur een rode op het Julianaplein in Groningen. Bij de eerste spot was ik op m'n vtec en bij de tweede spot was ik in de taxi voor mijn vrouw.
  9. Ik heb vandaag vele Viffers gezien. Tijdens de ride4kika. De bijgevoegde VFR is de mijne. Het was een mooie dag met een mooie gedachte. Inclusief de sponsorrit van ongeveer 90km heb ik 430 km gereden. Ik heb een zwarte gespot op het bovenste parkeerdek op drie kwart van de rij aan de linkerkant van af de ingang van de parkeer garage in Leusden omstreeks 13:00 uur. ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...