Ga naar inhoud

Drisco

Forumlid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Drisco

  • Verjaardag 28-07-1983

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Stekene, Belgiƫ

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 94-97 VFR750
  • De mijne is
    Blauw

Recente bezoekers van dit profiel

428 profielweergaven

Drisco's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recente badges

1

Reputatie

  1. Hallo iedereen, Ik had graag een sleutel laten bijmaken voor mijn RC36-2. Ik heb op cmsnl blanco sleutels gevonden van het type 35127KPF960. https://www.cmsnl.com/products/blank-key_35127kpf960/?locale=nl-be&utm_source=shopping&utm_medium=organic&gad=1&gclid=Cj0KCQjwiIOmBhDjARIsAP6YhSXhuGnTfUSuskaAN885Di0v4x06W1mU7rKvtwvBh5nRRfB3i3gijYUaAuIgEALw_wcB Dit type lijkt sterk op wat ik zoek. Weet iemand met zekerheid of dit de juiste is? Bedankt!!!
  2. Goeiemorgen iedereen, Bij mijn RC36-2 grijpt de koppeling erg laat aan, ik moet de hendel dus erg ver laten komen voor ze aangrijpt. Heeft iemand een idee waar ik dit probleem moet gaan zoeken? Ik heb de master en slave cilinder al gereviseerd.
  3. Bedankt voor de tip! Heb een setje gevonden in Duitsland voor 55 eur, incl verzenden, zijn onderweg
  4. Hallo iedereen, Ik heb mijn rc36-2 voorzien van een breed stuur voor rechtere zithouding, maar nu is de positie van de spiegels niet meer goed. Een spacer en langere bouten zijn al tussen spiegel en kuip gemonteerd, maar toch nog niet genoeg zicht. Weet iemand een type spiegel met langere "steel" die zonder aanpassing op de kuip past? Bedankt al!!
  5. Gelukt! Moest er redelijk wat kracht op zetten, maar zijn inderdaad geen geperste kabels. Bedankt! Sfeerbeeld erbij van de stand van zaken (in de woonkamer )
  6. Bedankt voor je reactie Ray, goede tip van die ductape. Het enige wat ik me nog afvraag is waar ik best het stuk mantel vantussen haal. Het omcirkelde deel op de foto krijg ik niet los van de mantel, is hier een truc voor of is dit niet nodig?
  7. Hallo iedereen, Wegens de ombouw naar een superbike stuur heb ik me st1100 gaskabels aangeschaft. Deze zijn hier nu, maar zoals gevreesd moet de mantel ervan een stuk worden ingekort. Kan iemand mij vertellen hoe dit in zijn werk gaat? Dremel ligt klaar, vraag me vooral af of er een mogelijkheid is om de mantel in te korten zonder dat het tonnetje/nippel van de gaskabel er af moet worden gehaald. Bedankt alvast!!
  8. Hallo iedereen, Ik ben van plan een superbike stuur te monteren op mijn rc36-2 en had hieromtrent twee vragen, namelijk: Heeft iemand meer foto's en/of info over het monteren van een ntv kroonplaat? Weet iemand in welke gevallen de kuip moet worden aangepast? Bedankt alvast!!
  9. Ik heb op mijn 2001 rc46 vooraan dunlop roadmax 2 en achter bridgestone battlax bt020 en ben heel tevreden van deze combinatie.
  10. Ik heb voor dunlop roadsmart 2 en achter een michelin pilot power 2 en ben zeer tevreden van beide.
  11. Hallo iedereen, De titel van het topic is dus ook mijn vraag : kan ik een rc46 achterwiel monteren op mijn rc36? Groeten, Dries
  12. Bedankt voor de reacties. @ black vfr : wat bedoel je met "de korf" , voor zover ik het me herinner gaat hij niet heel abrupt.
  13. Hallo iedereen, Ik heb sindskort mijn zwarte rc36-2 terug gestart en nu merkte ik dat mijn koppeling erg laat aangrijpt in vergelijking met mijn andere motor. Ik moet de hendel bijna volledig tot op het einde laten komen voor ze aangrijpt, voor de rest slipt ze wel niet door. Is er een manier om dit af te stellen? Bedankt! Dries
  14. Drisco

    Buddyseatcover

    Bedoelde inderdaad de cover en heb ondertussen al eentje gevonden voor de rc36-2 , toch bedankt voor de reacties ! Die akrapovic staat wel erg vet onder die rooie, welk type is het en heb je de uitlaatbocht zelf moeten maken of zo gekocht ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...