Ga naar inhoud

JohnvdB

Inactief
  • Items

    72
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

JohnvdB won de laatste dag op 8 augustus 2016

JohnvdB had de meest gelikete inhoud!

Over JohnvdB

  • Verjaardag 26-04-1977

Sociale Media

  • Website URL
    https://www.flickr.com/photos/127973284@N07/

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Nabij Tilburg
  • Interesses
    Met de VFR toeren
    Met de MTB toeren
    Defensiefotografie

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 94-97 VFR750
  • De mijne is
    Rood

JohnvdB's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

20

Reputatie

  1. Voorband al redelijk versleten? Ik heb het enkel als mijn band op zijn einde loopt.
  2. Dat had ik aanstaan ja, nu uitgezet en dat ga ik vanavond even testen.
  3. Heb sinds enkele dagen een Schubert C4 met Sena SC1 standard. Nu heb ik hem gekoppeld aan mijn Zumo 395 en bij het navigeren op hoge snelheid/hoog volume vervormt het geluid van de stem grandioos. Alsof de luidsprekers zijn opgeblazen. Speel ik echter via de ZUmo gewoon media af dan heb ik op het hoogste volume gewoon mooi geluid, niets op aan te merken. Laat ik daarna weer een stem spreken op hoog volume dan kraakt en vervormt het zodat je er niets van verstaat. Ook merk ik dat soms bij lage snelheden en dus een normaal volume de verbinding kraakt/vervormt. Echter met muziek geen probleem, gewoon zuiver. De Bluetooth verbinding lijkt mij dus wel in orde. Of het probleem zit hem in steeds de verbinding opbouwen als hij navigeert.. Iemand die dit herkent?
  4. Bij mij zoomt hij in een dorp niet in op de afslagen. Bij splitsingen of een driesprong of korte links rechts combinaties is het een ramp bij autozoom. Vraag mij af of dat ding wel goed is dan.
  5. Een groot nadeel van de 395 vind ik dat wanneer ik in een klein dorpje rijd en de optie zoomen op auto heb staan hij erg ver uitzoomt waardoor je niet kunt zien of je nu het eerste weggetje rechts moet hebben of het weggetje wat 25 meter verderop ligt. Hij zoomt dan zover uit dat je al km's verder kunt kijken. Handmatig inzoom kan dan wel maar zodra je de bocht door bent zoomt hij weer uit en bij de volgende splitsing is het weer hetzelfde. Om dan telkens op je scherm te prutsen vind ik niet werken (onveilig) en zet ik de auto zoom maar uit. Jammer dat hij dus bij autozoom en lage snelheid niet flink inzoomt zodat je ziet wat je moet doen. Hierdoor al vele malen fout gereden en weer om moeten draaien.
  6. Inderdaad, gewoon voor de juiste motor bestellen en hij past. (Niet voor 800 bestellen als je een 750 rc2 hebt dus.)
  7. Mijn Takkoni paste gewoon zonder aanpassing. Takkoni levert het juiste verbindingstuk mee mits je hem voor de juiste motor besteld. Er hoeft dan niets gezaagd te worden.
  8. Ik zit ook nog steeds te wachten op antwoord. Enige waar ik ooit een antwoord heb gehad is op een wijziging van kaartmateriaal welke ik ik had ingestuurd.
  9. De laatste tijd heb ik bij mijn Zumo 395LM icm Sena S20 dat Claire totaal verkeerde afstanden afroept. Garmin geeft op het scherm bijvoorbeeld aan: 300m rechtsaf (wat ook klopt) Maar Claire zegt 100 meter van te voren, "sla over 900 meter rechtsaf. Of "sla over 2.8 km rechtsaf." Die 2 afstanden vindt ze erg fijn om te continu te melden terwijl ze nergens op slaan. Nu heb ik de stem verandert naar de mannelijke variant die ook afstanden afroept en is het probleem opgelost. Maar wat kan er met Clair aan de hand zijn of ligt het aan de Sena? Bekend probleem? Voorheen deed ze het gewoon goed. Probleem van de laatste 2 weken eigenlijk, maar heb niets verandert op de Garmin qua updates etc.
  10. Daar heb ik niet naar gekeken, ze hadden ook maar 1 van alles hangen. Maar ben wel erg te spreken over de Rev-it. Eerste regenbuien goed doorstaan, zit lekker, voldoende ventilatie. Binnenkort eens gaan shoppen voor de waterdichte handschoenen van Revit.
  11. Vandaag even bij een motorzaak geweest voor een garantiegevalletje van mijn helm en omdat ik er toch was meteen even wat Dainese jassen gepast. Huidige jas is maat 54 van Dainese, ik heb maat 56 gepast, dikke nogo. Kon nog steeds niet bij het stuur zonder dat mijn rug onder spanning gezet werd. Maat 58 aangehad, nog steeds te klein qua borstomvang (Zie dat ik maat 62 nodig zouden voor de juiste borstomvang, deze is 125cm). De rest begon inmiddels veel te ruim te vallen want maat 58 is voor mijn lengte 180cm te groot aan het worden. De verhouding is dan ineens zoek. Tevens heb ik wat last van de aapfactor waardoor de mouwen te kort waren. Dus Dainese heeft de borstomvang gewoon 15cm aangepast door de jaren heen of ik heb jaren geleden een jas gehad met de verkeerde maatlabel erin. Ook een optie al heb ik normaliter altijd 54 tot 56. Ik heb dus afscheid genomen van Dainese en nu Rev-it gekocht. Deze past wel fatsoenlijk en zit als gegoten. Van het weekend maar eens testen, misschien een regenbuitje meepakken als test.
  12. Kreeg van de winkel net te horen dat ze met de nieuwste maattabel werken. Kan dus zijn dat er qua maatvoering gewoon iets verandert is en dat een oude L niet meer overeenkomt met een nieuwe L. Ik hoop binnenkort de XL zomerhandschoenen te ontvangen en zal die eens opmeten en vergelijken met mijn huidige L van Dainese die ik enkele weken geleden in de winkel gekocht had. Volgende week zal de jas ook binnenkomen. Het lijkt er dus op dat ze met een nieuwe maattabel werken.
  13. Zou een optie kunnen zijn ja, of gewoon een verkeerd label in een product.
  14. @ Morango. Ben bekend met de link en normaliter klopt die link ook echter nu dus niet bij de laatste producten. De mouwlengte van een L is ineens 5 cm korter en de handomvang van een L is geen 22.9 maar kleiner. Als ik een product de ene week met een lengte van 600mm aflever en de week erop besteld de klant eenzelfde en ik maak hem 500mm dan heb ik toch een probleem. Ergo, maatvoering dient uniform te zijn.
  15. Boute aanname makker die nergens over gaat, graag dit soort opmerkingen/beschuldigingen gewoon voor je houden want zo handel ik totaal niet. Als ik in de winkel ga passen koop ik het daar ook meteen. Als het niet op voorraad is ga ik het bestellen en dan ga ik niet weer op en neer rijden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...