Ga naar inhoud

nieuw op de VFR

Lid VFROC
  • Items

    282
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    6

nieuw op de VFR won de laatste dag op 22 maart 2018

nieuw op de VFR had de meest gelikete inhoud!

Over nieuw op de VFR

  • Verjaardag 01-08-1969

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Vlak bij Heerenveen
  • Interesses
    Motorrijden en motoren, watersport, boten, enz

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Paars/Blauw

Recente bezoekers van dit profiel

941 profielweergaven

nieuw op de VFR's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

80

Reputatie

  1. Blauwe achtergrondverlichting moet nog. Toerentellerverlichting wel aangepast. En nee ik heb er geen mooie ‘how to’ van gemaakt. Sorry daarvoor. Niet aan gedacht.
  2. Ik heb er vorige winter 1 opgezet. Of eigenlijk ingezet. Ik ben er wel blij mee. Ik heb hem in de toerenteller gezet. Kon ik ook de bedrading intern aansluiten. Wel zo netjes.
  3. Zou dit de toekomst voor Groningen kunnen zijn? Dan hebben we straks dus Drachten aan zee...
  4. Ik ben er een paar keer aan t werk geweest. Op het bovendek. Vanaf de parkeerplaats tot op het bovendek ben je drie kwartier aan het lopen!
  5. Prachtig Roel, bedankt voor het delen. Ik heb ze meteen gedownload voor volgend jaar .
  6. Er zijn foliesoorten in de handel welke een donkere reflectie hebben vanuit de ene kant, maar vanaf de andere kant minder effect hebben. Of dit alleen werkt in ramen of ook in/op koplampen weet ik niet, net zo min als of ze hiervoor überhaupt wel toegestaan zijn. ff googelen leverde mij bijvoorbeeld het volgende op: http://www.sunblock.nl/zonwerende-glasfolie/?campaign=NL&keyword=%2Braam%20%2Bfolie
  7. Het is wel een misleidende benaming. Je zou verwachten dat lifetime verwijst naar de levensduur van het product, ofwel totdat het stuk gaat. Nu kan de fabrikant op voorhand de levensduur al flink beperken.
  8. Succes dan!!! Ik hoop van harte dat je er dus bij kunt zijn
  9. Goed bezig geweest. Het is een heel project geworden, maar het resultaat mag er zeker zijn [emoji16]
  10. Daar t probleem bij een warme motor op hogere torten verschijnt, zou ikzelf als eerste naar de bobine(s) kijken. Doorslaan van een bobine gebeurt vooral bij warme motor. Maar een defecte bougie kan ook. Op de sleuteldag ff uitwisselen met een andere vtec en testen.
  11. Indien de verzekering je bij TL probeert af te schepen met een te lage waarde, kun je hier gerust tegen protesteren. Je hebt het recht op een bedrag waarvoor je een gelijkwaardige motor van gelijke leeftijd en km's kunt terugkopen. Dus bij een te lage waardetaxatie vd expert, een tegenexpertise aanvragen. Ook hier heb je recht op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...