Ga naar inhoud

AndreV

Lid VFROC
  • Items

    71
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door AndreV

  1. Ik heb die beugel nooit gezien omdat het zwarte plastic daar overheen zit 🤭. Net even gecheckt en in die beugel zit inderdaad nog een rubber. Gek genoeg zit in het andere gat in het kuipdeel wel zo'n grommet. Opgelost in ieder geval. Thanx!!
  2. Het horizontale deel dat aansluit op het zwarte plastic rondom het stuur. Bij het andere bevestigingspunt zit hij er ook doorheen.
  3. Een aantal rubber "grommets" (rubber bevestigingshulzen) in mijn kuipdelen zijn vergaan dus heb ik een aantal nieuwe gehaald. Aan de onderzijde van de kuip gaan passen deze eenvoudig door de gaten in de kuip heen, maar aan de bovenzijde met geen mogelijkheid omdat de gaten kleiner zijn. Beide wel M5 bouten. Iemand tips?
  4. Hier zit de beugel er inmiddels ook op. Samen met een voltmeter en versnellingsindicator.
  5. Deze past op de vfr met hiss ring bij het contactslot. https://link.marktplaats.nl/m2034265646?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons Enkele weken geleden zelf ook besteld.
  6. Controller vervangen en alles werkt weer. Gelijk alle stekkers er maar tussenuit, de overlengte aan draden eraf en alles gesoldeerd 🙂
  7. Ik zal nog eens kijken waar iets verwisseld kan zijn. Als de controller kapot is zoals @Smuiger aangeeft kan er niets meer fout gaan dan de zekering die doorslaat. Als de controller stuk is vind ik het overigens wel vreemd dat alle leds werken en de handvatten ook gewoon warm worden.
  8. Vrijdag een set oxford handvatverwarming gekocht. Bij de proefmontage voordat je de handvatten gaat lijmen werkte alles prima. Voor het lijmen alles weer los en toen schoten enkele draden uit de connectoren (waardeloze kwaliteit). Hele spul weer gemonteerd maar ergens een draad verkeerd blijkbaar want de zekering vloog eruit. Uiteindelijk alles goed gemonteerd (dacht ik), beide handvatten werden warm, maar blijven ook warm. Als de ledjes op het kastje uit staan warmen de handvatten nog op. Iemand enig idee waar dit in kan zitten?
  9. Cadeau van de kerstman 😊😊
  10. Kofferset van Givi met wingrack gescoord voor de vfr via marktplaats en via eBay de juiste bevestigingskit. Nu nog een vakantie met de motor plannen. Overweeg nog de koffers in de kleur van de motor te gaan spuiten.
  11. AndreV

    Circuit dag

    Yep pvi lijkt mij goed 👍
  12. Gisteren de TomTom rider 550 aangeschaft, stond al een tijd op het wensenlijstje. Vandaag maar eens proefdraaien 😊
  13. AndreV

    Circuit dag

    Je mag mij er ook bij zetten. Paar jaar geleden met mijn vorige motor bochtentraining gedaan op Lelystad. Was erg leuk.
  14. Vermoedelijk toch de bedrading die te strak zat. De vorkpoten laten zakken en opnieuw gemonteerd en daarbij de draden en kabels zo optimaal mogelijk eromheen geleid. Dat zorgde er in ieder geval al voor dat het stuur op de bok niet meer van de rechter aanslag naar links klapte. Balhoofd (conisch) ook nog opnieuw afgesteld.
  15. Het werk is niet voor niets geweest. Hij rijdt weer zoals het hoort 😊.
  16. Net alles opnieuw gemonteerd. Vorkpoten, kabels allemaal zo soepel mogelijk erlangs geleid, voorwiel opnieuw erin. Test in de straat leek ok, op de bok ook. Nu maar eens echt stukje rijden.
  17. Ik zal morgen eens beginnen bij de kabels en leidingen...
  18. Even een oud topic nieuw leven in blazen...... Ik heb onlangs nieuwe banden laten monteren. Met mijn oude banden trilde het stuur een beetje bij rechtuit loslaten van het stuur. Ik had het vermoeden dat dit door de vrij oude banden kwam. Nu met de nieuwe banden opnieuw getest en het trillen was gelukkig weg maar nu trekt de motor naar rechts als ik hem zonder handen uit laat rollen. De tips hierboven t.a.v. volgorde vastzetten wielas en borgmoeren al opgevolgd, maar zonder resultaat. Ik merkte wel dat het naar rechts trekken erger is als ik meer tegen de tank aan zit en minder als ik naar achter schuif. Daarnaast een tijd geleden (ruim voor de nieuwe banden) conische balhoofdlagers gemonteerd en ik meende dat deze goed afgesteld waren (stuur soepel) alleen merkte nu ik alles nog eens aan het nalopen ben dat het stuur inderdaad netjes tegen de aanslag valt, maar als ik het stuur tegen de rechter aanslag zet het stuur evengoed helemaal naar links valt.....? lijkt mij niet helemaal (helemaal niet) ok, of heb ik het mis en kan het ÊÊn met het ander te maken hebben?
  19. Ik kreeg het vanaf mijn telefoon inderdaad niet voor elkaar de foto te draaien. Bedankt cross runner 👍
  20. Nieuwe bandjes laten monteren vandaag. Wat een verschil zeg, lijkt wel een andere motor.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...