Ga naar inhoud

berndw

Forumlid
  • Items

    255
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

berndw won de laatste dag op 30 maart 2018

berndw had de meest gelikete inhoud!

Over berndw

  • Verjaardag 07-10-1984

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    alblasserwaard

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

870 profielweergaven

berndw's prestaties

Ervaren rijder

Ervaren rijder (5/10)

80

Reputatie

  1. Bedankt voor deze kort en bondige samenvatting.
  2. Ok, thanks voor de tip. Is inderdaad om de hoek. /Edit. Had afgelopen vrijdag het schakelpedaal 1 tandje naar beneden gedraaid, nou dan kom je helemaal niet meer uit. Dat reed voor geen meter. Kreeg ik de suggestie om een korter schakelpedaal te monteren. Nu is mijn vraag of deze te krijgen zijn? Ik kan ze niet vinden in ieder geval. En om aan dat pedaal te gaan sleutelen met slijpen en lassen, lijkt mij niet wijs. /Edit. Maat van me heeft inmiddels een stalen pedaal ergens vandaan gehaald en ingekort. Dit scheelt een hoop voor mij. Ik kijk het even zo aan en wellicht laat ik het zadel ik nog een keer doen.
  3. Schakel pook zal ik eens proberen. Heb inmiddels ook contact gehad met een zaak die zadels aanpast. Eventueel verhogen of zo aanpassen dat je iets meer naar achteren zit is ook een optie. Ik ga er binnenkort eens langs om de mogelijkheden te bespreken.
  4. Ik rij nu een jaar of 2 met veel plezier op de fi. Er is echter één ding wat me steeds meer gaat tegenstaan en dat is net een paar centimeter te weinig beenruimte. Ik heb lange benen en op het moment dat mijn voeten op de stepjes staan is mijn knie in een dusdanige hoek gebogen dat mijn voet de opwaartse beweging niet meer kan maken om te schakelen. Ik moet dus echt mijn been optillen ipv een beweging met mijn enkel te maken. Ik denk dat dit door een paar centimeter hoger te zitten goed op te lossen is. Ik heb al eens geprobeerd de voetsteunen te verlagen, maar dat was geen succes. Ik denk nu aan een iets hoger zadel of iets aan de vering te doen. Ik heb een mooie wilbers achterveer, is daar eventueel iets mee te doen? Wat strakker draaien? Ben benieuwd naar jullie opvattingen. Bij voorbaat dank.
  5. Hoe kun je dit nu stemmingmakerij noemen? Is het verzonnen?
  6. Ok, op de PA staat ook vaak een 1200. En af en toe mijn 800fi. Vooral BMW's verder
  7. Mijn dank is groot voor jullie reacties! Ik gooi hem op slot.
  8. Ok wellnuts dus. Ja het is een verbinding tussen 2 plastic kappen, dus iets moet die bout vasthouden. Ik ga op zoek, bedankt!
  9. berndw

    Rubbertjes

    Ik heb gisteren de olie ververst van mijn 800fi en bij het verwijderen van de zijkap kwam ik het eerste probleem tegen, de trimclips die aan de onderzijde de 2 kappen bij elkaar houden. Die heb ik vakkundig moeten slopen om ze los te krijgen, dus ik moet nog even op zoek naar nieuwe, maar dat komt goed. Bij het monteren van de kap, kwam ik wel een ander probleem tegen. 1 van de in de inbusboutjes die de zijkap verbindt met de voorkap, had bij het vast draaien geen grip meer en draaide door. Volgens mij moet daar een nieuw rubbertje o.i.d. tussen, want schroefdraad is niet te vinden. Waar kan ik dit soort rubbertjes vinden? Of er is er andere oplossing voor, want op deze manier gaat er waarschijnlijk elke keer wel een boutje niet vast en hou je uiteindelijk niks over.
  10. Vanmiddag een witte crosstourer (dacht ik, misschien een crossrunner) op de parking bij Bosch en Duin, bij de Drunense duinen. Mooi ding al zeg ik het zelf. Geen vfroc kentekenplaat houder, maar van een zaak uit Havelte.
  11. Helder, dat ik daar niet aan gedacht heb. Ik ga de boel weer openhalen en zoeken. Heb je toevallig een idee waar het slangetje voor dient? Want onderdeel 13, waar hij op uitkomt kost bijna 200 dollar, dus dan ga ik er vanuit dat het enigszins belangrijk is. edit/ na enig googlen op het onderdeelnummer en naam e.d. kom ik uiteraard weer op dit forum terecht: Als ik het goed begrijp uit dat topic, is dat dus de zgn. flapper-mod die dan uitgevoerd is. Dus dat zal met een doel gedaan zijn en dat is dan prima wat mij betreft.
  12. Hallo, ik vind het eigenlijk een beetje overdreven hier een topic over te starten, maar ik kon mijn vraag nergens anders kwijt en kon het antwoord ook niet vinden. Dus vooruit dan maar. Ik heb net het luchtfilter vervangen van mijn 800fi en volgens het haynes handboek moest ik een slangetje loshalen wat bovenop het filterhuis zit aangesloten op het goudkleurige pijpje. Ik zag het pijpje wel, maar het slangetje was nergens te bekennen. De enige slangetjes die ik zag zaten aan weerszijden aan de zijkant. 2 per kant. Ontbreekt er iets, of is er een mod gedaan door één der vorige eigenaars? Het goede nieuws is, dat het vervangen in ieder geval gelukt is en dat is voor mij al heel wat. Next stop is olie/oliefilter.
  13. Woensdag 20 of donderdag 21 maart werd ik, in de auto, ingehaald door een rode VFR 800f (heel misschien een VTEC maar denk het niet). Berijder in jeans, rugzakje om. Dit was tussen 1630 en 1715 op de A15 richting Gorinchem t.h.v. Hendrik Ido Ambacht.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...