Ga naar inhoud

Bertus

Forumlid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Schiedam

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 98-01 VFR800
  • De mijne is
    Groen

Recente bezoekers van dit profiel

242 profielweergaven

Bertus's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

5

Reputatie

  1. Bedankt Teak voor je snelle reactie enorm bedankt voor je suport !
  2. Goedendag vrienden van het vfr forum Ik ben in het bezit van een Honda vfr 800 fi uit 2000 . Ik heb besloten om een superbike stuur van het merk MDI te monteren gisteren vol enthousiasme begonnen met de montage ervan alleen helaas blijkt nu de gaskabel tekort heeft iemand hier ervaring mee ? Zo ja wat voor gaskabel moet ik nu aanschaffen of stel ik nu een domme vraag ?
  3. Hoe het gekomen was kwam als volgt met de termostaat vervangen hebben we de slangen verwisselt . Verder vandaag heerlijk 260kmtjes gereden op de snelweg rond de 83 graden continu binnen de bebouwde kom 95 uit schieten naar de 103 graden maar dan komt de fan er bij en koelt hem keurig terug. Aanstaande woensdag richting de eifel 3 dagen sturen lekker genieten.
  4. Goedemiddag ik wil iedereen hartelijk danken voor de suport en het meedenken ! Over mijn koel problemen! Probleem is dankzij jullie allen verholpen het was inderdaad de slangen verkeerd om gemonteerd. De fan slaat nu aan bij 103 graden en koelt mooi onder de 100 graden terug echt super bedankt iedereen.
  5. Nou mannen ben nu echt de wanhoop nabij .ik ben helemaal ziek van die honda VFR van mij. Dit is de eerste en meteen de laatse die ik ooit gekocht heb. Ik heb vandaag geprobeerd de radiateuren op peil te krijgen/ te ontluchten. Maar wat ik via de radiateur vul loopt linea recta het expantie vaatje in. Vul ik de radiateur tot zn oren vol staat de koelvloeistof boven het maximum dat gooit ie er ver volgens weer uit en kookt in het expansie reservoir als de motor afgekoeld is dan is het expansie reservoir leeg . Ik ben echt radeloos moet woensdag met de motor naar de eifel maar zie het helemaal in water vallen . Ik heb geen lol meer in de vfr 800fi
  6. Oké vfrikus ik ga het zaterdag weer proberen bedankt alvast voor de tip pp!
  7. Goedemiddag mannen . Nieuwe orginele honda vfr radiateurdop erop gedaan koelvloeistof afgevuld maar blijf het probleem houden koelfan slaat bij 112 graden aan en kookt ie over vanuit het resovoire. Ik ben ten einde raad war nu . Ik rij nu 500 km met de honda vfr heb hem 2 maanden in mijn bezit en loop al 6 weken achter de feiten aan . Wat nu?
  8. Bedankt voor de tip Johan ik ga meteen een Dop bestellen. Begon al wanhopig te worden.
  9. Hallo wie o wie weet raad Honda VFR 800fi bj 2000 koel problemen ? ? ? Mijn ideeën bus is leeg ! We hebben thermostaat vervangen . Koelvan vervangen. De sensor boven op de linker radiateur . Op de snelweg is de temperatuur +/- 83 graden . Maar als ik ronde de 30kmph rijd stijgt deze als een gek richting de 112 graden op dit moment slaat de fan pas aan . Kan ik deze niet eerder in werking laten gaan zo ja what to do ??? . Want nu gooit ie de koelvloeistof uit het resovoire via de over loop . En hij borreld als een water koker wie o wie komt met de oplossing.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...