Ga naar inhoud

Branwacht

Inactief
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Branwacht

Profiel Informatie

  • Locatie
    Joure

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n 86-89 VFR750
  • De mijne is
    Rood

Branwacht's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

2

Reputatie

  1. http://www.vfroc.nl/forumVFR/index.php?showtopic=28543&p=458146 Misschien interessant voor de liefhebber........
  2. Beste allemaal, Mag ik vragen wat de reden is dat men minimaal 10 topic reacties moet hebben om een product te kunnen verkopen alhier ? Is dat om handelaren buiten de deur te houden en de echte liefhebber aan bod te laten komen ? Ik hoor het wel, Groet, Horst
  3. Je moet nog steeds je foto's verkleinen ik gebruik daar image resizer voor (moet je maar ff googlen) werkt simpel en goed.
  4. Google maps met een paar oortjes in zou ook werken of niet ?
  5. Prachtige exemplaren, blijft een mooi ding die VFR.....
  6. Hey mannen Thanks voor jullie berichten. Ik heb een en ander eens door mij heen laten gaan, maar ik denk toch dat ik de motor verkoop.......Ik ben zelf niet technisch genoeg om het voor elkaar te krijgen voor een nog redelijk budget.
  7. Hallo, iedereen Ik heb het plan opgevat om mijn VFR700 '86 om te bouwen naar een naked bike / streetfighter. Ik heb hier totaal geen ervaring mee, maar denk dat ik met mijn creativiteit en netwerkje van vrienden best een eind ga komen....... Nu ben ik opzoek naar een adres waar ik (het liefst in Nederland) een mooi sportief naakt kontje kan aan schaffen, liefst met onder rail, verlichting e.d. komt later wel daar van staat er genoeg op de diverse buitenlandse sites Wellicht zijn er mensen die nog een kontje in de garage hebben liggen, ik heb al op marktplaats gekeken maar dat houd nog niet over. de site plastic4yourbike ken ik inmiddels ik vind alleen de prijzen daar iets aan de hoge kant maar misschien zie ik dat ook wel verkeerd. Dus tips en suggestie's ik hoor ze graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...