Ga naar inhoud

Djezzket

Lid VFROC
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Alles dat geplaatst werd door Djezzket

  1. Na 2 jaartjes staat mijn Viffert weer op de bok bij Johan. Heerlijk om te zien dat Johan nog steeds enorm gepassioneerd is en zich weer vol overgave stort op mijn VFR800 VTEC. Ik kijk er al weer naar uit om hem woensdag op te halen. Johan je bent een kanjer!! En nu na enkele weken weer volop genieten! Naast grootonderhoud is mijn uitlaat lekkage gefikst en een VFRNess geĂ¯nstalleerd op mijn verzoek, hoewel nut en noodzaak erg dubieus... maar ik had hem nu eenmaal al besteld, richtingaanwijzer, verlichting weer in orde etc... Hij rijdt weer als nieuw en hoop nog lang van Johan's diensten gebruik te mogen maken! Een volgend onderhoud staat al weer op de kalender. Enkele foto's volgen binnenkort... (kan het niet laten đŸ™‚ )
  2. I ordered a VFRness with 3 switched and 1 unswitched circuits. Unswitched cirquits are Always live... great for battery maintainers or other accessories you want to be able to use without the key on.
  3. Waar bestel je de VFRNess en hoeveel switched en unswitched circuits is daarbij wel handig? Zag hem dacht ik voor 85 dollar op www. en inmiddels besteld bij Joshua (Wiremybike.com)
  4. Waar bestel ik een VFRness en hoeveel switched circuits wordt hierbij aanbevolen? Afgelopen week heb ik mijn Stator vervangen. De soldeerbout ligt ook al klaar :-)
  5. Wederom wat indrukwekkende foto's voortgang van Johan's onderhoud aan mijn Viffer. Wat zal ik trots zijn en genieten van de rit naar huis op deze fiets!! . Als ie maar niet vies wordt :-) Johan, bij deze ontzettend bedankt!!
  6. Wat een passie ... het is echt ongelooflijk wat Johan allemaal verricht aan mijn viffert. Na een zeer koude rit van Spijkenisse naar Zwolle werd ik hartelijk ontvangen. Eenmaal op temperatuur en na wat technische uitleg over NAKS' en de terugreis weer aanvaard. Johan is nog dezelfde dag aan de slag gegaan en stuurt dagelijks indrukwekkende foto's van voortgang en verbeteringen aan mijn de motor. Ik kijk mijn ogen uit want heb nog nooit zoiets meegemaakt en sta iedere dag weer versteld. Ik geef jullie een kleine impressie. Naast de onderhoudsbeurt en alle extra's wordt pro-oiler geinstalleerd en Oxford handvat verwarming...
  7. Na een persoonlijke kennismaking vorig jaar gaat a.s.​ zaterdag mijn viffer naar Johan voor een standaard en extra beurt incl. pro-oiler, blauwe leds en div. mods.Kan niet wachten ... Hou jullie op de hoogte guys! Grtz. John
  8. Geweldige helm. Ik heb de RX-7v mat zwart. Dat scheelt weer een paar eurootjes en toch de kwaliteit van deze Arai.
  9. Als Newbie van VFROC heb ook ik na het lezen van al die mooie recensies een afspraak met Johan. Mijn motor wordt flink onderhanden genomen in 2018! Ik kijk er nu al naar uit en hou jullie op de hoogte. Grtz.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...