Ga naar inhoud

vfrgek

Forumlid
  • Items

    23
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over vfrgek

  • Verjaardag 05-05-1980

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    lemmer

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zwart

vfrgek's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

1

Reputatie

  1. Jij was mij net voor haha.kan idd ook heeft die van mij ook last van.
  2. Hey hallo, Als je de koppeling inknijpt is het geluid dan ook verdwenen?kan ook aan te ruime koppelingsplaten in de kooi zijn.
  3. Hallo, Ik heb contact met een demontagebedrijf.hij moet nog kijken dus hoop op goed bericht.ik vind lijmen ook niet wat maar is eventueel nog een tijdelijke optie.bedankt voor je reactie!
  4. Hallo, Idd klopt.dat loctite 3390 is goeie tip.dat kan ik ook doen.dankje wel.!
  5. Hallo, Ik zat daar ook aan te denken.met 2 compenentenlijm voor metaal.het draait alleen maar langs de sensor.ik wacht nog ff tot iemand het heeft liggen.anders toch het proberen waard.bedankt voor je berichtje.
  6. Hallo, Dankje voor de tip.ik zal even contact opnemen met hem.hij is trouwens van 2003.ik zal dat even aanpassen.nogmaals bedankt.
  7. Hallo beste mensen, Ik was lekker dom bezig om met de hand het voorwiel een slag te draaien tot ik knap hoorde en ging kijken wat dat was.het bleek dus dat een plastic klip van de motorhoes tussen de voorvork en mijn en abs ring gedraaid zat en dus afgebroken.dat is dus flink balen.nou was mijn vraag of er iemand op het forum toevallig 1 heeft liggen.ik zal een gat in de lucht springen haha.nou hoor het wel Mvg Arjen de vfrgek. Bj 2003
  8. Hallo allemaal!ik heb een vraagje,ik laat een gebruikte power commander 3 op mijn vfr plaatsen alleen mis ik 02 oxygen lambda sensor eliminator om de lambda te omzeilen.heeft iemand toevallig deze liggen?heb een foto ervan.
  9. Graag gedaan!! Groetjes arjen
  10. Hallo Timow, Ook de beste wensen! Ik heb een link voor jou waar ik compleet gereedschapzakje voor mijn viffer heb besteld via de site.had hem binnen paar werkdagen binnen.deze man zit in Belgiƫ.www.motorsloop.be/nl/onderdelen/mke=Honda/prt=GEREEDSCHAPSZAKJE/. Hoop dat ik je heb kunnen helpen! Groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...