Ga naar inhoud

Jeffrey1992

Lid VFROC
  • Items

    111
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Jeffrey1992 won de laatste dag op 13 maart

Jeffrey1992 had de meest gelikete inhoud!

Over Jeffrey1992

  • Verjaardag 05-08-1992

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Stevensbeek

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb geen VFR
  • De mijne is
    Rood

Recente bezoekers van dit profiel

707 profielweergaven

Jeffrey1992's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

  • Collaborator
  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recente badges

37

Reputatie

  1. Jeffrey1992

    Circuit dag

    Ja met een vfr kun je heel sportief rijden. Maar ik zou de voetsteunen laten zitten. Er zitten van die pennen aan die echt voor de veiligheid zijn. Die waren bij mij al kort door het nemen van bochten. Maar als je de voetsteun aan de grond hebt is maximaal voor de vfr 800. Wil je platter moet je echt gaan erlangs gaan hangen. Ik heb dus indd gehad wat @Cock ook zegt. Dat de uitlaat bocht aan de grond kwam. Maar dat moet je echt niet willen. ik kon niet gaan hangen omdat mijn vriendin achter op zat. Maar omdat de uitlaatbocht aan de grond kwam tilde hij het achter wiel wel op in de bocht... (dat wil je niet) Dit is mijn ervaring. En wat je er mee doet mag je zelf weten maar ik zou de steunen laten zitten dan maar leren hangen. Die knie komt heeeel makkelijk aan de grond zelfs op rotondes 😛
  2. Ik zou zeggen kijk ff op youtube voor het geluid. Maar het klinkt zoiezo beter dan orgineel. En ik vindt dat hij er ook soepeler door rijd .
  3. Ja dankje ben er ook blij mee ? Zeker tijdens het rijden klinkt het mooi of waneer je op de motor af remd.
  4. https://youtu.be/TJqCpC9BMxs Hier zonder DB killers maar was de motor niet meer warm en de uitlaat koud. Hier had ik hem net gemonteerd. maar als beide warmer zijn prutteld hij veel meer??
  5. https://youtu.be/cGNP-gINLZo Een tip om met oortjes te luisteren dan hoor je het beter dan zo via de telefoon Dit is met DB killers er in merk zelf dat ik dit fijner vind rijden ook voor lange afstanden. (En zo kan ik savonds ook nog normaal door het dorp heen)
  6. Hier als wat foto's. Zal probeeren een youtube link te sturen morgen. ?
  7. Ik heb je een mail gestuurd. Maar ik ga er even mee aan de slag dan zal ik kijken of het mij lukt.
  8. Vermogen of koppel verlies durf ik niets over te zeggen heb hem niet op de bank gehad. Heb juist het idee dat het soepeler gaat maar dat kan ook een gevoel zijn. Pas vorm voor de vfr is goed het is alleen een beetje vechten als je de originele koffer steun er op hebt om ze mooi recht en symmetrie's te krijgen. Omdat je 2 link pijpjes hebt en 2 dempers die los van elkaar kunt verstellen en bewegen. Wat de oosterburen er van vinden weet ik niet zit geen E keur op maar ja dat is bij heel veel dempers zo. Moet wel zeggen zonder DB killers gaat het wel hard ik hou daar wel van, maar ik heb vandaag met de tour tocht mee gereden van de vfr club met de killers er in en dan klinken ze gewoon beschaafd net als de rest. Helaas kan ik hier geen filmpje in uploaden. Dus ik ga iets moois in elkaar te zetten en zal kijken of die geplaatst kan worden op de FB. Pagina van de vfroc.
  9. Het is echt aan te raden om Dominator dempers op een vfr te monteren. Man wat een geluid ?? Rustig prutelen als een oude Amerikaan. Maar waneer je aan het gas komt dan komt lijkt het net of je een nascar op zijn staart trapt. De V4 komt echt tot zijn recht met deze dempers ??
  10. De dempers zijn vandaag op de post gedaan en zouden binnen 48 uur bezorgd worden. Nog ff afwachten dus ?
  11. niet alles wat uit China komt is slecht. Natuurlijk je hebt er altijd wel prul tussen zitten. Maar je moet ook reëel zijn tegenwoordig komt alles vanuit die hoek. Ik werk zelf als monteur bij een Mercedes-Bens dealer garage. En echt 90% van de onderdelen is made in China of Taiwan Korea of Polen. (En ja het staat er gewoon op) En je betaald gewoon de hoofd prijs omdat er een ster op staat....
  12. Het is ook zeker niet mijn bedoeling geweest om hier een discussie te starte of het nu wel of niet goed is. Maar er zullen hier zat ouderen op zitten die niet zo veel met het internet doen. En daar was de tip voor bedoeld. Ik heb onlangs een kuipruit gekocht zwart voor op de vfr nou 15,- terwijl ze in nl 85 of meer kosten. Dat scheeld gewoon genoeg om even te delen dacht ik zo.
  13. Ik snap jou bedoeling joost. Maar ik heb nog nooit iemand stil zien vallen met een kuipruitje of afdek kapje uit china.
  14. Hallo, ik heb even een tip voor de mensen die interresen hebben je kunt via Wish (dat is een soort ali express) Goedkoop onderdelen halen voor je honda. Zoals een ruit. Getint of normaal 15,- Spanningsregelaar. 35,- Rem of koppelingshendel ook maar 15,- Ik zou zeggen bij interesse kijk daar gewoon even rond er is veel meer te koop filters remblokken enz. Het scheelt een hoop geld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...