Ga naar inhoud

Robert

Forumlid
  • Items

    74
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Robert won de laatste dag op 29 mei 2018

Robert had de meest gelikete inhoud!

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    Ede Gld

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800X
  • De mijne is
    Wit

Recente bezoekers van dit profiel

369 profielweergaven

Robert's prestaties

Gevorderde rijder

Gevorderde rijder (4/10)

5

Reputatie

  1. Heb de brommer alleen nog maar door de regen terug gereden, en met nieuwe achterband heb ik dat heel voorzichtig gedaan.. Remblokjes moeten nog inslijten etc, maar het geluid is weg, dus alvast erg tevreden!
  2. Bleek toch idd de ketting te zijn. Setje, achterband en 3x remblokjes €670.. Hoppa!
  3. Snap er geen barst van. Had laatst de ketting heel los gehangen, en er dan stapvoets mee gerold, deed ie het eigenlijk even hard..
  4. Gisteravond belletje gehad van de motorzaak, kettingset was op, lager geen enkele speling. Hij zou eerst de kettingset vervangen, en dan even zien hoe het gaat.
  5. Het stomme is dat het geluid heel consequent is, echt een kloppend ritme, maar langzamer dan de tandjes van het tandwiel. Je voelt het ook door heel de motor, en voornamelijk als je je hand op de band of de naaf hebt als ie langzaam rolt..
  6. Brommert zojuist bij Jan Dokter neergezet. Kwam erg goed over, en wilde het nog wel proberen voor vrijdag te fiksen, zaterdag ging ie met vakantie. Dus even kijken of de voor mij meest locale motorspeciaalzaak voor mij intressant is. @Hansjehonda, kommer is voor mij heel bekend, heb tot mijn 24e op nog geen 100m van hun gewoond, en is zelfs ergens familie dacht ik. johan is een zeer geslaagde kerel, maar ook garderen is voor mij vervoerstechnisch te ver. Overigens wel degelijk een aanrader!
  7. Snap het punt, maar voor een bandje en een lager wel een hoop gedoe. Ik hoopte eigenlijk op max 20km..
  8. Waarschijnlijk lees ik er finaal overheen tijdens het zoeken, maar ik ben op zoek naar een dealer in de buurt van Ede. Achterband is helemaal af, en achterwiel lager is nu gewoon compleet voelbaar bij langzaam (1km/h) rollen. Klinkt alsof er op de band word getikt met een stok ofzo.. Ik heb geen ervaring met motor onderhoud aangezien ik sinds maart pas rij. Graag hoor ik jullie ervaringen en wat jullie weten. Mvg Robert
  9. Is er een reparatie bok te koop? Heb alleen een zijstandaard. Ik wil tzt de brommer ook naar JohanVFR brengen, en die vraagt daar ook om. Gewoon een gebruikte middenstandaard is ook goed btw. En ik zal eens gaan zoeken naar filmpjes het vervangen van het lager!
  10. Ketting los gehaald, doet ie het nog steeds.. Ik denk dat het het lager is. Hij knoept als het ware, en je voelt het ook door de motor heen. Is deze zelf te vervangen?
  11. Thanks, ook een goeie om te onthouden
  12. Ben ik idd ook even benieuwd naar, ik heb geen idee namelijk waar je het over hebt! En hoe kan die dan zo'n probleem geven? Komt die los ofzo?
  13. We hebben er weer 1! Ik was onderweg vanuit mijn werk, en haalde buitenaf een auto in, trok hiervoor even door in de 3e versnelling. Ergens rond de 10000 rpm kapte de motor er mee. Motorstoringslampje en (volgens mij) hiss lampje knipperen, remde enorm af op de motor. Direct koppeling in geknepen, toen bleef ie wel stationair draaien. Terug naar stilstand, motor in z'n vrij, uit, en weer gestart, niets meer aan de hand. Ben me goed kapot geschrokken aangezien de brommer fors remde tijdens de inhaalactie. Iemand een idee wat dit kan zijn? Hij loopt schakelt en remt verder gewoon goed!
  14. Kan het goed zijn, ik merk het namelijk volgens mij vooral als ik er op zit!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...