Ga naar inhoud

Gazza

Forumlid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Gazza

  • Verjaardag 17-07-1965

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Man
  • Locatie
    uden
  • Interesses
    motor rijden F1 en uit eten

Uitgebreidere profielinformatie

  • Type VFR
    Ik heb 'n VFR800VTEC
  • De mijne is
    Zwart

Recente bezoekers van dit profiel

420 profielweergaven

Gazza's prestaties

Beginnende rijder

Beginnende rijder (3/10)

1

Reputatie

  1. Gazza

    Onderhoud

    Allen, Ik wil volgende jaar van mijn motor de lucht filter en bougies gaan vervangen.Mijn vraag is,is de airbox makelijk de verwijderen.Dit om natuurlijk bij de bougies te komen. (evt uitleg geven aub). Oh ja ik zag op utube dat er een aanpassing aan de airbox,om de snorkel en flappen mod uit te voeren om de motor wat beter te later lopen bij lagere toeren. Heeft iemand dit gedaan en wat zijn jullie ervaringen naar deze aanpassing.
  2. goedemorgen, Jullie hebben nog wat geschreven hoe wat en wanneer! Ik heb nou een beetje in de gaten gehouden hoe en wat. Er zijn geen problemen met zowel een koude en warm motor rijden. De enigste wat ik wel kan bedenken is dat het gebeurd als de tank op 2 streepjes staat. Verder loop de motor als wat er boven genoemd is als een beest.
  3. Nou goeden morgen allen, Ik heb de laatste weken V power getankt en dacht dat mijn probleem over zou zijn.Voor alle zekerheid aangezien dat er nog garantie is dat ik hem toch brengt om na te laten kijken. Enige dagen later (Nadat ik hem weggebracht had).Belde ik de motor zaak op en die zei dat er niets aan de hand was en dat die zowel in de stad als op de snelweg reed zoals een Vtech zouden moeten. Dit is mijn eerst ervaring met een vtech dus weet niet hoe die wel moet rijden. Mijn ervaring is dat die inhoud en terug zakt qua snelheid. Mijn vraag aan jullie ervaren Vtech rijder is dit zo of..... Vandaag haal ik de motor weer op maar ik weet het niet, geen fijn gevoel hier over. Zelf ben ik geen sleutellaar. Sorry voor de evt spel fouten.
  4. Gisteren wist ik pas wat wit pompen was, Dus zelf besloten om V power te gaan tanken. Hierna ritje gedaan van 50 Km van langzaam tot snel eigenlijk zonder problemen. Dus misschien ..... Hou jullie allen nog op de hoogte. Fijne motorfiets dagen
  5. Sorry voor het later reactie op jullie input omtrent mijn probleem. Ik ga zeker de tips opvolgen,hopelijk met een goede resultaat.Ik ben ook met diegene waar ik de motor vandaan heb om te kijken wat die ook voor mij kan betekenen (Garantie). Ik hou jullie allen zeker op de hoogte. Nogmaals bedankt
  6. Mijn 800 vtech RC46 uit 2004 Bij het rijden heb ik gemerkt dat zowel de snelheid als de toeren terug zakken. Ook als ik een kruising benaderd en bijna tot stilstand ben stopt de motor ermee, kan wel opnieuw gestart worden en kan verder met mijn rit. Dit is al een enkele keren voorgevallen in de maand die ik de motor heb. Graag wat tips wat het zouden kunnen zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...