Ga naar inhoud

Het beest start terug!!! --> Het is van dat... De viffer is tegen de grond gegaan... :(


cake
 Delen

Aanbevolen berichten

Het vermogen zal wel teveel inzakken om de startmotor ingang te zetten. Dat beestje trekt best veel vermogen op het moment dat je die ingang probeert te zetten. Onbelast kan zo'n batterij dan nog wel genoeg spanning aangeven, maar de kracht kan er gewoon uit zijn (kapot).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Batterijprobleem is al ongeveer opgelost. Een goed vriendje van me heeft er nog eentje op voorraad! :P

Ik heb naar Moto25 gemaild ivm het gereedschapssetje, maar laat nu net de bougiesleutel de enige sleutel zijn die erin ontbreekt... :(

Maar volgende week krijgt hij nog een vfr binnen en misschien zit daar ook nog een setje in.

En dat kuipdeeltje heb ik misschien ook al als het het juiste stukje blijkt te zijn.

 

Nog een beetje geduld en ik kan terug :m0745:

 

Greetz,

Caro

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vriendje en vriendinnetje, sorry Jacqueline was niet mijn bedoeling om jou te vergeten :183: !!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey allemaal,

effe een update ivm de hele verzekeringskwestie...

Gisteren zat er ineens een briefje in onze bus van de man die Kevin aangereden had, in dat briefje stond het pv nummer en zijn adres. Dus maar naar zijn verzekering gebeld om dit te melden. Aangezien zij er niet in slagen om in contact met hem te komen, stelde ik voor om eens naar zijn huis te rijden en zelf te vragen om zijn deel van het pv. Aangezien hij zelf zijn adres in het briefje geschreven had, vonden ze dit een goed idee.

Dus ik naar daar. Het enige wat hij me kon geven was een extra verklaring die hij een week later gaan afleggen is waarin stond dat Kevin véél te snel reed en dat hij aan het knipperen was naar links en Kevin hem toch met héél hoge snelheid nog voorbij gegaan is.

Ik denk dat ieder zinnig motorrijder een auto die naar links aan het knipperen is niet meer links zal inhalen, maar bon...

Dus hij beloofde me om terug te gaan naar de politie en zijn deel van het pv op te vragen. Natuurlijk vandaag de hele dag niks meer van hem gehoord.

Tot vanmiddag... ik die man ineens bij ons op school zag waar hij zijn dochtertje kwam ophalen. (die in de klas naast mijn klasje zit) :blink:

Hij zei dat de politie zou gezegd hebben dat de verzekering hen moet contacteren voor de versie van die man. Terwijl ik heel goed weet dat hij de enige is die een kopie van zijn verklaring kan krijgen....

Het belooft dus nog een tijd te duren, we zijn "nog maar" 6 maanden ver, het kan tot langer dan een jaar duren eer het dossier vrijgegeven wordt van het parket... En dat allemaal doordat die klojo geen aangifte gedaan heeft bij zijn verzekering!!! :tickedoff:

 

Grrrr, boos! :angry:

Caro

Link naar reactie
Delen op andere sites

lekker dan, ben je klaar mee...

bij mijn aanrijding zei de ander ter plekke: "sorry, ik had je niet gezien" en toen we achteraf het schadeformulier gingen invullen (ik was immers per ambulance afgevoerd) had hij ineens een ander verhaal... "ja, ik had je wel gezien maar je reed zo hard... " de politie had geen proces verbaal opgemaakt, dat vonden ze "niet nodig" maar wel gegevens van twee getuigen foetsie...

 

uiteindelijk is de schuldvraag geseponeerd terwijl hij toch echt een serieuze poging heeft gewaagd om me gewoon dood te rijden met zijn blinde kop! :glare::glare:

heeft me een hoop geld gekost, en mijn vertrouwen in koekblikkers en verzekerings-maffia is onherstelbaar beschadigd.

hou je poot stijf en laat je niet afschepen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

:pompomdown: Het zit niet echt mee met de verzekering begrijp ik. Kun je hem niet aansprakelijk stellen of schade op hem laten verhalen als hij geen aangifte wil doen bij zijn verzekering?

Link naar reactie
Delen op andere sites

kennelijk zit het in België anders in elkaar dan in Nederland met aansprakelijkstelling......

Succes Caro. Hopelijk loopt dit gunstig voor je af.

aangepast door Epi
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag nog eens met de verzekering gebeld en ze hebben ons verzekerd dat de eerste verklaring degene is waar ze rekening mee houden. Op basis van wat ze lezen zeggen ze dat we ons echt geen zorgen moeten maken. Een verklaring achteraf heeft niet zoveel waarde, aangezien je dan eerst kan beginnen checken hoe je je er het beste kan uitlullen...

De schade zit bij hem volledig vooraan op de zijkant van de neus, dus hij heeft Kevin echt wel op het laatste een tik gegeven tegen zijn kont, wanneer hij er al bijna voorbij was.

 

Als de tegenpartij gewoon aangifte doet is dit hele zaakje binnen de paar weken geregeld, maar aangezien hij geen aangifte gedaan heeft en we zijn verklaring uit het pv niet hebben, kunnen ze nog geen uitspraak doen. Wij kunnen immers vertellen wat we willen hé...

Hij is de enige die een kopie van zijn verklaring kan aanvragen, maar meneer doet alsof hij het niet snapt, dus rest er ons niks anders dan afwachten tot het parket het dossier vrijgeeft. Een simpel accidentje met een moto heeft voor hen niet zoveel betekenis, dus ik vrees dat dit nog wel een hele tijd kan aanslepen.

 

Het is niet dat we dat geld nodig hebben, maar het is iets wat boven je hoofd hangt en we willen dit gewoon afgehandeld zien!

 

Greetz,

Caro

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bijna klaar!

Nog één paneel van lijmresten ontdoen (lukte niet met lampolie) en een nieuwe batterij erin en het beest kan terug de straat op! ;)

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey allemaal,

 

vandaag weer even tijd gehad om verder te werken aan de VFR en hij is klaar!!! :yahoo:

Nu nog enkel een nieuwe batterij erin en eens goed oppoetsen en hij kan terug de baan op!

post-4073-0-17795700-1395863973_thumb.jpgpost-4073-0-48601300-1395863985_thumb.jpgpost-4073-0-79886700-1395863997_thumb.jpg

 

Nu zit ik wel nog met een probleempje. De VFR heeft 1,5 week buiten gestaan onder de carport en toen we hem daarnet samen in de garage wilden zetten gebeurde er iets vreemds. Nadat Kevin geremd had, keerden de remmen precies niet terug en was hij nog moeilijk te verplaatsen.

Iemand een idee hoe dit kan komen en een trucje om dit op te lossen? Ervoor was er niks mis met de remmen???? :blink:

Kan dit zijn van die tijd buiten te staan in weer en wind? :help:

 

Greetz,

Caro

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een paar weken buiten staan zou toch moeten kunnen, maar het kan wel genoeg zijn als het al beetje bezig vast te gaan zitten.

Maarre, ben jij je motor carrière niet ooit begonnen als remmen specialist? :)

VFRikus

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahaha, ja zeker? Maar op één of andere manier heb ik niet zoveel zin om dat klusje nu ook nog te doen... :(

Kan het niet helpen om gewoon de remvloeistof te vervangen en eens opnieuw te ontluchten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...