Ga naar inhoud

Wie rijdt nog met de 1200F,wie deed hem weg,waarom, en voor welk merk/model


jopsalot
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik rij er dus nog steeds mee. :wing:

 

 

(op deze manier komen we ook nog te weten welke 1200 rijders hier op het forum nog actief zijn... :thumpup: )

aangepast door jopsalot
Link naar reactie
Delen op andere sites

zie mn signature,

weg vanwege schade en met verzekeringsgeld en leuke inruil bij mn dealer de motor kunnen kopen die veel lekkerder en comfortabeler rijdt.

En ja de F is nog steeds de mooiste motor om te zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Twijfel soms om hem te verkopen en eens wat anders te proberen maar dan komt de vraag welke dan ? De sportiefste zijn in mijn ogen de mooiste (Daytona675, S1000rr, R1,...) maar niet geschikt als je vrouw ook meerijdt. Dan moet je al richting k1300s, vfr800,de Kawa Z1000sx,... Daar zie ik dan weinig meerwaarde in ten opzichte van de vfr1200f. De hoogpoters spreekt me minder aan dus voorlopig houden we het dan maar op de vfr1200f.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is de eerste motor die ik na 3 jaar nog steeds niet zat ben. Ik ben geen fan van hoogpoters of naked bikes en nog steeds ernstig verliefd op de BMW1000rr. Echter, die vind ik persoonlijk niet zo flexibel als de 1200. Kortom, nog steeds een goed huwelijk.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb 38000 km gereden op de VFR1200f. Ik miste de sport factor op de VFR1200f. Te zwaar voor mijn manier van rijden. Rijd nu 1,5 jaar op een Ducati multistrada 1200 en heb er inmiddels 22000 km mee gereden. En met heel veel plezier. Supersport vind ik mooi om te zien maar met mijn lengte van bijna 2 m zit een hoogpoter toch veel lekkerder. De duo zit bij mij ook heerlijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb hem bijna drie jaar,vfr1200f, 65000 km en heb geen last van het gewicht. Kwam van een rsv4 factory. Ben hem zeker nog niet moe en zal nog een jaar of drie moeten dienen. Juist terug van schotland 5400 km heerlijk toeren zonder technisch omzien. Was met de aprilia wel anders. Kijk uit naar de africa twin, als tweede motor. Als deze mij niet voldoet wordt het misschien de vfr1200X DCT zeker.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...