Ga naar inhoud

Onderhoud aan VFR 750, 800FI, Vtec en 1200 voor forumleden (3)


Johan
 Delen

Aanbevolen berichten

wat is ver? ik heb ook vaste klanten in Polen, Italië, Spanje, Zweden en Canada... maar laten we het een beetje on-topic houden! :focuski9:

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Na het lezen van de diverse goede recensies, wist ik dat ik maar een afspraak met Johan moest maken. Gelukkig had hij nog een gaatje over en vorige week vrijdag de viffer bij Johan gebracht. Zoals ik bij meerdere mensen heb gezien kreeg ik elke dag een update en meer dan genoeg foto's.
En afgelopen woensdag mocht ik me beauty weer ophalen. Na een bak koffie en een geweldige uitleg, heb ik afscheid genomen en heb ik me dame gestart. De straat uit merkte ik al een groot verschil!!! Wat een genot, reageert sneller, soepel, gewoon als nieuw!!!

 

Gouw maar al een plekje reserveren voor volgend jaar.....

 

2a735beaf9b4cf2ad9effad6e8b689b3.jpg


 

  • Like 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Yep ook mijn VFR afgelopen zaterdag weer mogen ophalen na, de inmiddels jaarlijkse, logeer week.

En Johan ondanks dat het al vele malen is geschreven en vertelt, het blijft een genot om de VFR naar huis te sturen na zo’n logeer partij!!!

Top!! ook via deze weg wederom bedankt!!!

ps waarschuwing het hieronder geplaatste plaatje kan als schokkend ervaren worden!!

40D5BB33-E4DE-4EAC-9752-BE97648157D4.jpeg.0d8e824f4d0e3d652e5866d9a9625516.jpeg

  • Like 3
  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Eindelijk was het zo ver! Ik mocht ook een keer bij the doctor Johan mijn viffer laten verwennen :thumpup:

 

Iedereen kent de vele foto's, verslagen en het whohaaaa moment bij ophalen. Ik was hier dan ook goed op voorbereid en kon niet wachten tot het moment daar was.

 

En ja hoor, elke verwachting is uitgekomen. Wát een heerlijk gezicht, wát een heerlijk gevoel nadat ik eindelijk van Johan toestemming kreeg om de schuur uit te rijden na een gepassioneerd verhaal van alle techniek (met behulp van grafieken en tekeningen :schater:) zo bekwaam als Johan is, heeft hij nogal wat gepruts van collega monteurs geconstateerd ( van het stellen van kleppen tot verkeerde routing van kabels etc.)

én rechtgetrokken.

 

Als toetje heeft Johan mijn standaard uitlaat sehr gut gegut en DB Killers gemaakt. Ik weet niet of die Killers ooit nog geplaatst worden, tenzij de hele Eifel polizei me daardoor met geweld dwingt. Wát een lekker geluid!

 

Johan, duizend maal dank en zéker tot ziens voor de volgende beurt!

 

(Ik wilde graag een foto toevoegen maar lukt me helaas niet)

aangepast door sandervfrvtec800
  • Like 1
  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

 

1 uur geleden, sandervfrvtec800 zei:

Als toetje heeft Johan mijn standaard uitlaat sehr gut gegut en DB Killers gemaakt. Ik weet niet of die Killers ooit nog geplaatst worden, tenzij de hele Eifel polizei me daardoor met geweld dwingt. Wát een lekker geluid!

 

Hoewel ik een lekker geluid uit de uitlaat wel waarderen kan, kan ik de klachten van de mensen langs sommige wegen en in plaatsen ook wel te begrijpen. In het voorwoord van de nieuwste Motoplus stond ook een stukje over het gedrag van sommige motorrijders. Het speelde in Amerongen. Waar het vergeven is van dagjesmensen zeker op de mooie dagen. Een motorrijder kwam de plaats binnen rijden en vond het nodig midden in de woonplaats zijn koppeling in te knijpen en vervolgens het gas volledig open te draaien en dit een aantal seconden vast te houden. Aangezien hij niet de enige motorrijder is door die plaats komt (ben er zelf ook al meerdere malen door gereden). Vinden mensen het raar als buurtbewoners klagen over overlast. 

 

Mijn advies. Hou het leuk voor jezelf en anderen en ga met DB-killer rijden. Er worden al genoeg dijken afgesloten. Niet in Nederland speelt dit probleem. De Eifel word al kritisch. In Oostenrijk mag je bepaalde wegen nog maar beperkt rijden. Ook Italie heeft al vergelijkbare beperkingen in de Dolomieten.

 
aangepast door Athome
  • Like 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Prachtig verhaal, wellicht nog beter moraal.

 

Maar schilder mensen vanaf je keyboard  @home niet af als aso of duw ze in een hokje. Het geluid is niet aso, alleen mooi(er) donkerder. Sterker nog, ik denk dat wanneer het gutten van de standaardpijp in de buurt van aso zou komen, dat Johan het niet eens zou uitvoeren/ aanbieden.

 

Dat brengt ons weer terug in topic. Het geweldige werk van Johan. Dáár gaat het in essentie om.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur terug, MichelDB zei:

@Athome helemaal gelijk maar deze discussie staat elders hier op het forum. :focuski9:

Je hebt gelijk. Het is inderdaad een ander topic.

@sandervfrvtec800 Als je in hokje gedrukt voelt, mijn oprechte verontschuldigingen. Dat is absoluut niet de intentie van het verhaal geweest. 

  • Like 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...