Ga naar inhoud

Advies waar nieuwe helm kopen


edk
 Delen

Aanbevolen berichten

Dubbel-D sluiting heb ik nog niet eerder gebruikt, vraag mij vooral af of een dergelijke sluiting makkelijk en vlot los te halen is als je bijv. bij een tankstop je helm afdoet of als je bijv. een wesp in je helm krijgt en dat de helm moet snel af.

 

Kan iemand hier nog wat over zeggen ?

 

Maar wat doen de meesten, uiteinde van bandje gewoon laten hangen of op andere manier nog vastmaken. Kan mij voorstellen dat anders het uiteinde heen en weer slingert tijdens het rijden en af en toe tegen je kin of keel aanslingert, wat erg irritant kan zijn lijkt mij.?

 

Ik haal mijn dubbel D sluiting nooit helemaal los, maar haal de spanning er af tot het uiteinde net bij de D zit. Dan kan ik hem makkelijk op en af zetten. Na opzetten aan het uiteinde trekken en het zit goed vast. Sneller kan niet. Uiteinde vast maken aan een lipje of drukknop (wat er ook voor bedacht is) doe ik nooit. Te veel gepruts en heb zelden last van een slingerend uiteinde.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb mijn helm onlangs bij Louis aangekocht afgaande op de maatvoering van mijn eerdere helm (die ik in de winkel gepast én gekocht heb).

En hij past perfect. :yahoo:

Fiberglas helmschaal, mooi afgewerkt en met de kortingsbon 79 euro.

 

 

 

Windgeruis heb ik nog niet kunnen testen maar daar hebben we de doppies dan weer voor :thumpup:

 

Greetz

aangepast door Morango
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
  • 1 maand later...

Ik heb de laatste twee jaar regelmatig bij Termaat wat gekocht. Altijd goed advies en hele nette prijzen. Zou er zeker eens langs gaan

 

Verstuurd vanaf mijn SGP321 met Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Beetje late reactie.... Sorry, geen idee. Ik heb er tig gepast en uiteindelijk met een goede helm de deur uitgegaan. Tevreden mee...

 

Verstuurd vanaf mijn G8231 met Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij mag op zaterdag en zondag niet rijden Ray (Flauw grapje)

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Ries. Als je bij molenaar niks kan vinden kan je nog bij Hans van Wijk in Zoetermeer terecht. Heeft zaterdag de nacht van Zoetermeer. Tussen 20.00 en 24.00 uur 20 % korting op helmen en leer. (geld ook overdag als je het een beetje handig speelt. Zo ben ik ook aan mijn helm gekomen.) Hans Van Wijk heeft een enorm assortiment in helmen. Vind je het hier niet dan weet ik het ook niet meer.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...