Ga naar inhoud

Sleutel- en ontmoetingsdag Delft 5 oktober a.s.


Veefer
 Delen

Aanbevolen berichten

Iedereen die er was bedankt voor de gezelligheid en Wim bedankt voor het gebruik van het gebouw en natuurlijk de bak kunsten.

Was snel opgeruimd  en reed om 16.45uur weg.

 

Gr Nico

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag Tim,
 
Ik heb een beschadigde plek op de achterzijde, het plastic van de achterkuip. Er heeft een plastic tafelkleed op de motor gelegen met vermoedelijk daaronder een paar kapotte druiven of vogelpoep, nu is de lak behoorlijk aangetast.  Weet niet of dit te herstellen is ??   Anders gaat er een keer rode nagellak over of een sticker...  Zie fotos in de bijlage.  Hoor het graag of hier nog iets aan te doen is.  Alvast dank !    Groet Erik
IMG_2002.thumb.JPG.162db0a7034b3ff398a39c84235664c8.JPG
IMG_2001.thumb.JPG.9d49c1ae1302e0b1e9353de6fd086ec9.JPG


Ha. Als ik de algemene staat van de lak bekijk heb je geen blanke lak meer op het bovenste stuk zitten. Op de vage plek heb je niet eens kleurlak meer zitten. Nog nooit gezien. Ik zou een spuitbus laten mengen en het hele paneel overspuiten. Dit wegwerken met een beetje lak is geen gezicht namelijk aangezien je dan een enorm contrast krijgt.
  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 5-10-2019 om 22:53, Ray zei:

Daarvoor was bij Kasteel Hernen (1 van de 3 kastelen waar de serie is opgenomen) een dag georganiseerd met ook een lezing van de schrijven van de "ode aan Floris".


Tijdens de openingsrit zijn we langs dat kasteel gereden :)

Na de klusdag bij een maat in Delft op bezoek geweest. Uiteindelijk daar ook overnacht omdat ik geen zin meer had om om 12uur 's nachts nog naar huis te rijden.. Had ik dat maar wel gedaan want ik kwam zondag in redelijk wat buitjes terecht. Niet echt nat geworden.. Het water liep alleen ergens waar de waterdichte voering niet goed zat zo mijn kruis in. 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...