Ga naar inhoud

Kleding plannen?


VFpiotR
 Delen

Aanbevolen berichten

  • 1 jaar later...

Leuk topic gevonden!

 

Ik weet niet of het een plan of een droom is... Want het lijkt niet te bestaan. Ik heb zelf nu een kledingset van Revit! bevalt best goed. En ondertussen al een nieuwe broek sinds vorig jaar want die is vaak stuk gegaan. Wat in mijn 'plan' staat om te kopen is een redelijk sportief uiterlijke jas, met afsluitbare ventilatie. Bij Revit! heb je die chique Aqua defence panelen, maar die zijn enkel op de tour en offroad jassen te vinden. Ik heb het idee dat hier geen vraag naar is en ik de enige ben, maar zou toch leuk zijn :D

 

Daarnaast wat wel echt in de planning staat is een vervanger voor mijn jas. Die echt heel goed functioneerd (voor lente, najaar, winter, en alleen een beetje zweterig is in de zomer overigens kan ik wel met een thermo de 30 overleven, want tja, dan zweet ik toch) maar helaas A gecertificeerd is, en ik graag op zn minst AA wil dragen. (nieuwe broek is al AA met CE lvl 2 protectoren)

 

Ik ben er nog niet uit over welke jas dit gaat worden :)  Wat er is zo ontzettend veel zwart en/of rood... zoals eerder gezegd, lichte kleuren voornamelijk voor de zon, en betere zichtbaarheid. Maar ook gewoon minder saai.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...