Ga naar inhoud

Sleutel- en ontmoetingsdag 19 september 2020


Veefer
 Delen

Aanbevolen berichten

En voor de geïnteresseerden: de gear indicator heeft 2 aansluitingen, die van de snelheidsopnemer en van de ECU. Gisteren kreeg ik geen signaal op de snelheidsopnemer, zodat ik zonder snelheidsmeter naar huis ging. Overigens doet dan ook de dagteller en kilometerteller het niet dus ik heb 156 km gesjoemeld met de stand 😎. Dat probleem heb ik vanmorgen verholpen. Kostte 2 zekeringen want er waren 2 contacten in een connector bij elkaar gekomen 😡. Daarna leek alles in orde maar kreeg hem toch niet ‘ingeleerd’. Net nog even het YouTube filmpje bekeken: na het starten moet de ‘L’ sneller gaan knipperen. Zo niet dan komt er geen signaal van de ECU 😳.

Dinsdag maar weer verder, want morgen een lange dag. Allen bedankt voor de morele ondersteuning en gezelligheid :thumpup:.

  • Like 5
Link naar reactie
Delen op andere sites

Was trouwens weer gezellig. Nieuwe gezichten gezien. Niet heel druk, maar dat mocht de pret niet drukken. Er is niet veel gesleuteld, wel veel gekletst, kennis gemaakt, koffie gedronken, hamburgers, kroketten en frikadellen gegeten en blikjes fris gedronken.

Hopelijk volgend voorjaar weer wat drukker en wat meer sleutelen. Ik ga dan sowieso aan de slag aan de VFR  (hopelijk met hulp)

  • Like 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Eens als indringer zonder de VFR :o was het leuk om weer eens een aantal gezichten te zien.

 

Meer onder het mom dat de huidige generatie elektrische motoren er best als een motor uitzien en niet meer als een hobbyproject.

Het wachten is op de grote Japanse merken.

 

Verder nog even bomen over wat toekomstige aanpassingen over het forum, het was weer even leuk en gezellig in deze aparte tijden. :thumpup:

  • Like 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

laatste update: toch vanavond maar de rechterkuip er nog even afgehaald en de bedrading naar de ECU opnieuw aangesloten en :pompom: het werkt, dus @Madfred999 je mag je Dremel naar de volgende sleuteldag meenemen om hem ' even'  voor mij in de toerenteller in te bouwen :9:

  • Like 1
  • Haha 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...