Jump to content

Sign in to follow this  
Wiesowi

VFR800 Pillion grab bars

Recommended Posts

Beste forumleden,

 

Ik ben voor mijn VFR800FI uit 2000 opzoek naar grab bars voor de bijrijder. Deze zaten er bij de aankoop van mijn motor niet bij en ik rijd zelf nogal vaak met iemand achterop. Daarom zou ik deze graag willen aanschaffen. Ik kan ze alleen op internet heel slecht vinden. Bij Boonstra onderdelen hebben ze bijvoorbeeld alleen de rechter.

 

Kan iemand mij blij maken met een setje grab bars voor de bijrijder? (het liefst met de bijbehorende bouten)

 

Alvast bedankt!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Als je nou een VTEC of een 750 had gehad, had ik ze wel voor je 🙂
Succes met zoeken !

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Jammer! Ze zijn helaas lastig te vinden. Maar bedankt!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Liggen de handvatten niet onder het zadel?

Dit wordt nog wel eens gedaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Bij de 800 zitten ze vast, ze kunnen niet zoals op de 750 ingevouwen worden onder het zadel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Je moet geduld hebben en blijven zoeken. Af en toe komen ze wel voorbij op Marktplaats of de Boonstra’s van deze wereld. Als ze te koop komen gelijk opletten. Er wil wel eens een bout missen (2 verschillende lengtes) of de metalen vulbusjes zijn niet compleet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Het is even goed zoeken inderdaad. Ik heb ze wel op eBay gezien voor iets van 110 euro voor een setje. Bij Boonstra hebben ze alleen een kant. Dus het wordt even in de gaten houden op Boonstra en marktplaats.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By knalselder
   Grote tanktas van Givi met het superhandige tanklock-systeem en een waterdicht binnencompartiment (bovenop een regenhoes met kijkvenster).
   In uitstekende staat omdat ik meestal een mini-tanktasje (3 liter) gebruik, maar soms neem ik deze mee op een dagtrip.
   Helemaal compleet zoals hij nieuw geleverd werd, zelfs met de Givi-opbergtas 🙂
   Heel veel ruimte met standaard 17 liter, uitritsbaar tot 25 liter. Van de accessoires is enkel de regenhoes een paar keer gebruikt, de tablethouder, schouderriem en de bevestigingsring zijn nog absoluut nieuw.
    
   De extra riemen voor borging aan het balhoofd heb ik afgeknipt, maar je krijgt ze er wel bij mocht je ze er terug aan willen naaien. Zeker op een gekuipte motor zijn deze absoluut overbodig dankzij het stevige locksysteem. Het handige is trouwens juist dat je de tas in 1 seconde kan losklikken en meenemen.
    
   Ik verkoop hem omdat ik hem te weinig gebruik. En de reden daarvoor is dat ie voor mij als klein "menneke" (173cm) in combinatie met de zithouding op de 1200f net iets te groot is om de navigatie op het balhoofd te zien. De tellers zijn dan weer geen probleem. Dus als je bovenlichaam een paar centimeter langer is en/of je navigatie anders gemonteerd is, of zit je meer rechtop zoals op een X, dan stelt de grootte geen probleem. In tegendeel, voor het aflezen van een roadbook of telefoon is het bovenvak of de aparte tablethouder ideaal. Ik heb nu de XS307 en daar kijk ik gemakkelijk overheen, al is die eigenlijk maar 3-4 cm lager.
    
   Het enige wat je nog nodig hebt is de motor-specifieke bevestiging om de universele Givi-ring vast te maken. Deze is de juiste voor onze Honda's en kost geen fortuin: https://www.rad.eu/nl/x0/moto/q/givi-BF03
    
   Voor deze mooie tas had ik nog graag 60 euro gehad. Af te halen in Rijkevorsel (klein halfuurtje van Breda), maar ik wil je gerust ook een stuk tegemoet komen en ergens aan de Noordelijke kant van de grens afspreken.
      • By agt925
   Te koop honda vfr 800fi groen
   Km stand ongeveer 65000
   Vraagprijs 1500 euro
   Met Bagster zadel.
   Orginele uitlaat en zadel zit er ook bij
   Door medische redenen moet ik deze verkopen

 • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

  Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien