Ga naar inhoud

Onderhoud - onderdelen - VFR750F


Inkedcaptain
 Delen

Aanbevolen berichten

In de meeste teksten van K&N staat dat de oplasmoer er is voor het losnemen van het filter. Op een enkele plek zie je ook dat het "makkelijk is bij installatie". Het ismij  wat dat betreft onduidelijk of je nu wel of niet het filter dmv de oplasmoer mag plaatsen.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgens mij kan dat geen kwaad zolang je met het juiste moment aanhaalt. Dat is namelijk zo goed als niets (zo doe ik het altijd). Als je op de sleutel gaat hangen dan ligt het echt niet aan K & N als deze gaat lekken. 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik draai oliefilters altijd met de hand aan, dat is meer dan genoeg.
Zet je ze te vast dan heb je kans dat ze loskomen doordat de draad kapot getrokken wordt door het uitzetten. Bedenk maar eens hoe vast ze soms zitten bij het loshalen, kan je nagaan hoeveel meer kracht er op die draad komt als ze ze bij voorbaat al zo vast zet.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik houd het bij Hiflo . 1x KN gehad met moer 1x bijna het ravijn in omdat mijn achterband onder de olie zat dus geen kn meer voor mij. Hiflo zonder moer is goedkoper als kn zonder moer en in wezen zijn het allemaal dezelfde filters met papier erin dus dan is keuze niet moeilijk.

aangepast door RoelNL
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...