Ga naar inhoud

Artikel VFR op motorrijders.nl


Silva
 Delen

Aanbevolen berichten

Leuk artikel Silva. Als je eenmaal een VFR gewend bent, dan is het moeilijk om daar vanaf te stappen. Maar op een VFR kan je meer dan uitstekend door Wales rijden. En niet alleen Wales!

 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, drie keer (tot nu toe). Veel routes te vinden op diverse website (waaronder mijn website mooiemotor.nl). Ook voldoende reisbureaus. 

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Leuk verhaal Bas! Mooie kleur ook van je machine.

Ik zie alleen maar foto's van de rechterzijde van je machine. Is de linkerzijde de zijde waar nog schade is van die vervelende glijpartij?

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Aficior Dank je. Die linkerkant foto’s hebben ze dan toevallig niet gekozen. Had ik wel opgestuurd. De schade viel overigens erg mee. Ik heb een breed stuur (geen clip-ons), dat heeft het meeste opgevangen. Stuuruiteinde was zeker 1,5 cm van afgeschraapt. Reeds vervangen.  De overige krasjes heb ik lekker laten zitten. Misschien koop ik nog een keer een stift om het bij te werken, maar het stoort mij niet.

01A54CCC-86FB-4565-A1DC-84A72E876D3E.jpeg

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank voor je reactie. Nu begrijp ik waarom ze voor de mooiste vlekkeloze zijde hebben gekozen.

Nogmaals, leuk en prettig verhaal!

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

22 hours ago, Silva said:

Ik ben geïnterviewd door motorrijders.nl over motorrijden en mijn VFR. Lees hier het artikel: https://motorrijders.nl/stories/mensachterdemotor/mijn-motor-en-ik-bas-van-der-wal/

Leuk stukje.
Je speelt gitaar voor je werk? Mag ik vragen bij wie?

Het stukje over focus bij motorrijden dat spreekt mij aan, ik ervaar dat namelijk precies zo......

Link naar reactie
Delen op andere sites

@AFS Motorparts dankjewel. Focus is alles, ook als het gaat om gitaarspelen trouwens. Om je vraag te beantwoorden: momenteel speel ik niet, maar ik doe normaliser veel verschillende dingen. Dat gaat van muzikaal behang in een casino of cruiseschip, tot tours in Japan of de VS met verschillende artiesten. Je komt op de meest bijzondere plekken; een paar jaar geleden stond ik nog op te treden met de zanger van Matt Bianco in een grot in Gibraltar (zie foto). Dit jaar staat een tour op stapel met the three degrees (bekend van oa ‘dirty old man’) en ben ik gevraagd voor de Nederlandse band genaamd Mojo Men (vette bluesrock soul) 5A7A954C-11D9-421C-85EF-96AEC15AFB96.thumb.jpeg.7f1b084c1e8f66e29cd9cde8881c022c.jpegwaarmee we ook een aantal gigs gepland hebben staan dit jaar..maar ja: gaat dat allemaal gebeuren? Maar een kort antwoord zou zijn: ik ben vooral een sessiemuzikant die met veel verschillende acts werkt.

095B913A-0743-43C1-A966-2E9DE65923E5.jpeg

aangepast door Silva
  • Like 3
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...