Ga naar inhoud

Nieuwe Honda sporttourer


Dutchgixxer
 Delen

Aanbevolen berichten

Je zal de komende dagen genoeg testverslagen kunnen lezen. Blijkbaar heeft Honda heel wat motorjournalisten uitgenodigd in Tarragona (Spanje) om de NT 1100 te komen testrijden. Geen ritje onder de zon deze keer, maar een typisch weertje zoals jullie het kennen daar in B/NL.

Hier eentje vanuit Spanje (blijkbaar maar 1 nadeel: scherm is enkel bij stilstand te verzetten en dit verloopt blijkbaar niet vlot):

 

https://solomoto.es/prueba-honda-nt1100-gran-turismo/

Link naar reactie
Delen op andere sites

13 uren geleden, MichelDB zei:

Ik zou zeggen én vlees én vis ;) 

het is maar he je er naar kijkt... praktisch heb je waarschijnlijk wel gelijk, maar ik kijk eerst ook naar de looks ;)

(en het is ook nog eens geen VFR!)

uiterlijk een kruising tussen Deauville, CBF en Crosstourer/AT, dus dubbelsaai met een vleugje X

Link naar reactie
Delen op andere sites

De looks zijn wat timide. Echt een eyecatcher is het idd niet maar met mijn bijna 50 jaar heb ik daar niet meer zoveel mee. Des te meer met z'n rijeigenschappen, gemak en comfort wat ik vooral voorop zet tegenwoordig. Maar dat hoeft natuurlijk niet voor andere te gelden:thumpup: Ik ben in de markt voor een nieuwe motor. Jammer dat de VFR niet meer gebouwd wordt:pompomdown:anders had ik daar eerst naar gekeken. Maar met deze nieuwe NT blijven we iig Honda wel trouw:pompom:

  • Like 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

En toch vind ik de NT er helemaal niet verkeerd uitzien, smaken verschillen natuurlijk en uiteindelijk vind ik de AT wel wat mooier hoor.

Maar comfort lijkt mij zeker voldoende aan boord te zijn. :crossy:

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...

Ik verwacht eerder dat Honda de vraag onderschat heeft. Daarmee bedoel ik niet automatisch dat het een verkooptopper is.

Er zijn maar weinig fabrieksopties voor de NT. Er is in feite maar 1 uitvoering. De opties bestaan vooral uit los monteerbare dingen. Dus Honda kon er al genoeg op voorraad hebben staan.

aangepast door Athome
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is een tekort aan diverse grondstoffen.
Wij krijgen ook maar mondjesmaat chassis om onze vuilniswagens af te maken. Daarnaast hebben we ook zelf een tekort aan onderdelen en zelfs staal is af en toe lastig aan te komen. Ik wacht ook al 2 weken op m'n lasdraad, de vorige keer ook maar de helft gekregen en de 2e helft later omdat ze liever iedereen een beetje geven dan enkelen stil te laten vallen.
Op het Tenere 700 forum zijn er ook velen die al maanden wachten op een T7 en zelfs dealers (vooral Noord Amerika) die aangeven er maar 3 à 4 te gaan krijgen voor het hele jaar.
Corona is een beetje als de kleurcodes met het weer, er wordt paniek gezaaid zonder de gevolgen te weten en uiteindelijk werkt de ene helft de andere tegen door op verschillende manieren te reageren.

  • Confused 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn zoon Roderick en ik zijn hem wezen bekijken die NT1100 (DCT). Hij staat gewoon in de showroom bij Motoport Hillegom.

Er stond niet bij dat die al verkocht was.

Dus misscien als je dinsdag belt ben je de eerste. Ze hadden ook al een 2022 model van de Africa Twin Adventure Sports.

  • Like 2
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag even naar Bodegraven gecrossdressed om de nt te bekijken, valt zeker niet tegen en lijkt qua ergonomie inderdaad behoorlijk op mijn huidige brommert. Maar helemaal overtuigd ben ik nog niet. Bij mooier weer maar eens een proefrit doen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Motorisch is hij het zelfde als de CRF1100 Africa Twin Adventure Sports die ik nu heb, dus dat zal zeker niet tegenvallen.

Het all-road karakter van de Africa Twin is waar ik van hou, dus die ruil ik zeker niet in, maar er zullen genoeg mensen zijn die dat juist niet willen. Voor die mensen is dus de NT1100.

Link naar reactie
Delen op andere sites

49 minuten geleden, voodoo zei:

Op de crf1000 heb ik ooit al eens proefgereden, die kon me motorisch niet zo bekoren.

Ander blok.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...