Ga naar inhoud

Nieuwe Honda sporttourer


Dutchgixxer
 Delen

Aanbevolen berichten

Klopt Met de nieuwe Euronorm wordt het volume over een groter bereik gemeten waardoor zo'n klep in principe niet meer voldoet. 

Wellicht dat er toch een loophole gevonden is door de fabrikanten maar dat gaan we wel zien als de fabrikanten de producten op de markt brengen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 maanden later...

Misschien toch nog een opvolger voor de VFR?

 

Een supersport V4 waarvan de achterste 2 cylinders uitschakelbaar zijn.  Honda had hiervoor in 2013 patent in Japan ingediend, maar heeft enkele maanden geleden ook in Europa een aanvraag ingediend.

 


Het hele verhaal is HIER te lezen.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Patentaanvragen zeggen vaak niets over het uitbrengen van een motofiets met die techniek. Honda heeft vele patenten aangevraagd betreffende motorfietsen waar nooit een echt gerealiseerd product van is uitgekomen..

Soms blijkt de techniek uiteindelijk niet te voldoen in de praktijk of is de markt er niet klaar voor, of denkt de marketingafdeling ervan dat het nauwelijks geld oplevert.

 

Een paar jaar geleden nog had Honda een patent aangevraagd voor een Africa Twin met turbo. Geen idee of die er ooit komt, in ieder geval nog nooit een aankondiging ervan gezien.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

  • Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

    Je moet lid zijn om een opmerking te kunnen plaatsen of meer topics te kunnen zien

×
×
  • Nieuwe aanmaken...