Komende clubactiviteiten

Over de Zeeuwse eilanden
zaterdag 24 augustus
09:30 - 17:00
Buitenlandweekeinde 2
donderdag 05 september
08:00 - 17:00
Buitenlandweekeinde 2
vrijdag 06 september
08:00 - 17:00

Webshop info

 

Webshopartikelen mogen alleen door VFROC-leden worden besteld. Dit heeft een belastingtechnische achtergrond. Als leden ze bestellen zijn het clubactiviteiten en vrijgesteld van belastingaangifte. Als iedereen ze kan bestellen wordt de club als een commercieel bedrijf gezien met alle belastingaanslagen die daarbij horen.

In het verleden hebben we nogal wat geld geïnvesteerd in de voorraad van de webshopartikelen. Dat kwam mede omdat we gebonden waren aan minimum bestelhoeveelheden per artikel. Dat is nu gelukkig niet meer zo. We kunnen alles per stuk bestellen, maar we gaan de bestellingen wel verzamelen en die 1x per maand afhandelen.

Het voordeel is nu wel dat we, in overleg, ook op je eigen bestaande kleding het VFR logo kunnen laten borduren voor € 8,50. De verantwoordelijkheid ligt in dat geval bij de eigenaar/eigenaresse van de kleding. De levertijd is dus langer dan "een paar" dagen. De prijzen in de webshop zijn allemaal inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

Het bestellen van een groter logo dan standaard kan ook, dan is de prijs op aanvraag.

De verzendkosten zijn voor artikelen die door de brievenbus passen, tot een gewicht van 2 kg, € 4,25 en pakketpost, tot een gewicht van 10 kg, € 6,95.

e-Boekhouden.nl

Laatste wijzigingen

Agenda 2019 bijgewerkt