Partners en kortingen.

We hebben een aantal sponsoren om ons financieel een beetje te steunen maar een aantal zijn er ook voor onze leden door korting te bieden.

MDI is een leverancier van aftermarket onderdelen met meer dan 20.000 artikelen in het assortiment welke voor de leden met 10% korting over de virtuele toonbank gaan. Wil je b.v. een andere ruit dan kan je ook proefrijden om te kijken of deze het beoogde effect heeft.

https://www.afsmotorparts.nl/catalog/view/theme/afs/image/logo_background.png

AFS Motorparts is de grootste motorbanden leverancier van Nederland maar levert ook onderdelen en accessoires voor bijna alle motoren en is ook actief op ons forum, hij geeft de leden 5% korting op alle onderdelen en 8% op het uurtarief als je het laat monteren.

Collectiviteitskorting motorverzekering

De collectieve korting voor de motorverzekering van de leden* van Honda VFR Owners Club Nederland (VFROC) is 8%. Dit is van toepassing op de huidige individuele motorpremie. Mocht na verloop van tijd – 3 jaar – blijken dat het resultaat betreffende deelname en rendement positief is zijn er mogelijkheden voor het bespreken van extra korting.

Dit aanbod is zowel van toepassing op nieuwe verzekeringen als op bestaande motorverzekeringen bij Univé van clubleden.
Enkele “voordelen” van de motorverzekering bij Univé:
– Zeer gunstige nieuwwaarderegeling
– Al een motor, auto of bromfiets bij Univé verzekert? Dan geldt uw no-claimkorting ook
voor de nieuw te verzekeren motor.
– Géén alarmplicht, wél 25% korting op de casco premie als u een SCM-goedgekeurd alarm heeft.
– HISS met ART4 slot; geen eigen risico bij diefstal!

e-Boekhouden.nl

De VFROC houdt haar ledenbestand en financiële administratie bij in e-boekhouden.nl, een makkelijk en overzichtelijk boekhoudprogramma.