Wat krijg je voor een lidmaatschap?

Wanneer je besluit om VFROC lid te worden dan krijg je 4 keer per jaar het zeer mooi en professioneel opgezette clubblad genaamd V4.
Daarnaast kan je aan alle ritten deelnemen waar je je van tevoren niet voor op hoeft te geven, je gaat dus geen verplichting aan en kan je ’s morgens naar buiten kijken en besluiten mee te gaan of niet. Bij aanvang van de ritten wordt iedereen verwelkomt met koffie en (appel)gebak.
En uiteraard kan je deelnemen aan het Fred Schoenmakers weekend maar dit evenement is beperkt toegankelijk voor rond de 50 personen, afhankelijk van wat het hotel ons kan bieden. Tijdens dit weekend rijden we 4 ritten (heen en terugweg meegerekend) en spenderen we de avonden gezellig samen met een drankje en hebben we een barbecue avond.

De kalender wordt altijd in de V4 van december bekendgemaakt maar een eventuele speciale rit kan later nog ingevoegd worden, deze is doorgaans ook voor een selecte groep omdat deze bij voorkeur een bepaalde uitdaging bieden. Als voorbeeld zijn we begonnen met een 5 landen monster rit (op 1 dag) en is er een midzomernachtrit geweest.
Elk lid kan een idee aandragen maar dan wordt wel verwacht dat hij/zij helpt bij het organiseren.